- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
no more #33650 üzenetére
Az előbb én is említettem ezt a keret dolgot.
Hidd el, hogy az új készülékeknél ez már elvárás lett.
Nem hiszem, hogy szó érné a ház elejét, ha nagyságrendileg egy 2 mm-es keret lenne a hosszú oldali széleken, de ettől még jobban problémás az alsó rész.
Az M8-nál még az M7 is jobb ebből a szempontból, valahogy egységesebb a megjelenése.
A mai trendbe nem fér bele egy nagy alsó rész, ami a szoftver (sense+android) miatt még nagyobbnak tűnik alap helyzetben és növeli a kihasználatlan (vagy annak tűnő) területet.
Szóval véleményem az, hogy a hTc-nek igen is tanulnia kell a hibáiból, és mindenre figyelnie kell, hogy ismét egy nagy durranással tudjon előlépni, mert maga a sense és az azzal együtt járó optimalizáció sajnos kevés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest