Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Cyberpunk #326 üzenetére
Na mind1, azért szeretem ezeket a fórumokat, mert mindenkinek igaza van...
S2-m van brutálisan túlszaturált kijelzővel, gyönyörű feketével és élénk színekkel. Egyszerűen imádom!
Sose raktam tokba, mert szerintem jól néz ki, vékony és szép darab. A 4,3 colos kijelző pont jó nálam, ennél igazából nem is akarok nagyobbat (tudom, hogy majd muszáj lesz, de még nincs itt az ideje). Nem lakkozott műanyag a hátlapja, bár nem is a gyári, mivel nagyobb aksi van benne. Amúgy meg bármilyen fém hátlapot lehet rá rakni, annyi utángyártott van, hogy csak na!Imádom, hogy nem látom, hogy meddig tart a kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest