- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30826 üzenetére
Én egy ilyen tokot használok hozzá, poton pénz, viszont élőben szép, és nagyon vékony, alig lehet észrevenni rajta, + bézs szerű tapintása van, nem csúszik, nem karcolódik, és jól védi a sarkait a telefonnak:
http://skyphone.hu/jekod-super-cool-matt-muanyag-hatlaptok-kijelzovedo-foliaval-htc-m8-one-2-hoz-fekete
M7-en is ez volt, én szerettem nagyon, 1-2 mm-el hosszabb felfele + lefele, mint a telefon, ezért ha odavered valaminek (volt rá példa) akkor nem sérül a telefon.
Másik nagy előnye nálam, hogy meg sem moccan benne a telefon, mert az M7-en szilikon is volt, de mozgolódott benne, és szépen karcolta a keretét a belekerült por, stb.
Ebből kb 3 percig szedem ki olyan passzos, de semmi piszok nem megy be alá, na meg fólia meg tok 1300-ért, szerintem nem pénz érte, 2-t vettem, ha ezen érzem, h már gyengül a tartása, cserélem, és nincs vele gond
Ebben nem veszti el, a jó fogását, kialakítását a telefon, messziről nem is látszik, hogy van rajta tok, mert ami jár az M8-hoz tok, szép, meg jó, de akkora tőle a telefon, hogy 2 farmer zseb kell neki
-
enginev3.0
félisten
válasz
s3nsitivity #30826 üzenetére
Az m7 is csúszós, vagy is úgy emlékszem
Kb mióta megvan fólia van rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest