- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
BenHans #27596 üzenetére
Én már túl vagyok rajta, előbb lilulás miatt, aztán egy hét múlva alsó hangszóró recsegéssel adtam be. Alsót, felsőt cserélték azóta jól szól. Persze az ominózus frissítős utáni napon kaptam meg.
Bár így, hogy a koppintásos ébresztés kimarad annyira nem érdekel. Egymillió app tudja az akkukímélést hasonló módon aktíválni.
Pl. Tavaj nyáron magammal vittem a németekhez a htc mellé egy xperia u telefont, ami itthon már délután sikított töltőért. Semmi másra nem használtam kinn, csak telefon, sms. Szinkron stb. kikapcsolva. Van valahol egy képernyőmentésem 5 nap után több mint 50%-al jöttem haza. A htc is bírta volna, de azon wifi stb. ment, amúgy az is tudta volna hozni ezt a szintet. -
markyy18
aktív tag
válasz
BenHans #27596 üzenetére
Nekem most a felső kezdett el recsegni de nagyon durván zene hallgatás és telefonálás közben, ez nagyon zavar sokáig nem bírom én is beadom szerintem, ezzel csak az a baj, hogy most volt szervizben kamera csere miatt és nem akarok megvállni tőle ismét 2 hétre.
GrandS: Nekem is csinált ilyet de nekem valószínű a gépem ment tönkre mert lakótársam gépe simán felismeri a telefonom. De egyébként nincs ilyen lehetőség max. be tudod kapcsolni az USB hibakeresést a fejlesztői beállításokban de ez nem biztos, hogy segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest