Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz
BenHans
üzenetére
Én már túl vagyok rajta, előbb lilulás miatt, aztán egy hét múlva alsó hangszóró recsegéssel adtam be. Alsót, felsőt cserélték azóta jól szól. Persze az ominózus frissítős utáni napon kaptam meg.

Bár így, hogy a koppintásos ébresztés kimarad annyira nem érdekel. Egymillió app tudja az akkukímélést hasonló módon aktíválni.
Pl. Tavaj nyáron magammal vittem a németekhez a htc mellé egy xperia u telefont, ami itthon már délután sikított töltőért. Semmi másra nem használtam kinn, csak telefon, sms. Szinkron stb. kikapcsolva. Van valahol egy képernyőmentésem 5 nap után több mint 50%-al jöttem haza. A htc is bírta volna, de azon wifi stb. ment, amúgy az is tudta volna hozni ezt a szintet. -
markyy18
aktív tag
válasz
BenHans
üzenetére
Nekem most a felső kezdett el recsegni de nagyon durván zene hallgatás és telefonálás közben, ez nagyon zavar sokáig nem bírom én is beadom szerintem, ezzel csak az a baj, hogy most volt szervizben kamera csere miatt és nem akarok megvállni tőle ismét 2 hétre.

GrandS: Nekem is csinált ilyet de nekem valószínű a gépem ment tönkre mert lakótársam gépe simán felismeri a telefonom. De egyébként nincs ilyen lehetőség max. be tudod kapcsolni az USB hibakeresést a fejlesztői beállításokban de ez nem biztos, hogy segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest