- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #25513 üzenetére
Lehet érdemes lenne bepróbálni. Odaállítassz egy sablon adásvételivel, elkéred a cuccokat, kitöltitek és csak utána kezded megnézni. Majd megvillantod az igazi One-t, hogy "kellene még egy a családba" és elkezded összehasonlítani. Egyből meglenne ki szórakozik ilyennel.
A garipapírra lennék kíváncsi főként.(#25516) poolzee: elég a garijegy és a teló (töltőjét még érdemes, ha olyan gondja van, mert van, hogy azt is kérik akksis gondnál bevizsgálás végett)
-
Badboys
őstag
válasz
F_Gergely #25513 üzenetére
Próbálj meg elindítani egy vásárlást. Mereven elfog zárkózni a személyes találkozótól. Esetleg bele megy,de nem fog elmenni. Egyébként a PH is árúsitják már linkeltem a napokban. Ott a srác oda írta nem eredeti One hanem ÍOne néven adja. Egyébként még a csomagolása is megszólalásig hasonlít az eredetire. Mindenűt csak az One fölirat látható. Igaz ott van a specifikáció ami egyértelműen bizonyítja a hamisítás tényét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple Watch SE 2 44mm Wifi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest