Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Meggyi001: A kérdés...
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
Leafnshit
üzenetére
Wolfson DAC ide vagy oda. Egy szemmel nem szól jobban fülesen mint a One.
Sőt.... pont hogy a One jobb, fülesen is. Külső hangszóróról és hívás minőségről meg ne is beszéljünk.
Amiben egyértelműen jobb a One-nál az funkcionalitás, testre szabhatóság, üzemidő és kamera.
De ahogy fentebb is megtettem a One mellett ugyan ennyi, ha nem több érv felsorolható. Az dönt hogy kinek mi számít, nem rossz cucc. Sokkal több fantázia van benne mint egy csamcsungban.
Ahogy fent is írtam, kifejezetten tetszik, de nem adnám oda érte a One-om.
A anyagminőséggel nekem nincs gond a teszt cuccon mert ahogy fent is írtam egy limitált darabot tesztelek, aminek bár műanyag, de majdnem hogy prémium érzetet ad az anyagminősége, nem a zongoralakkos plasztik változat.
Váltani annak éri meg, aki a kijelző méretre, üzemidőre megy, valamint a jó kamerára, esetleg a könnyebb hekklehetőségre és tesreszabhatóságra. Az ilyenek nem bánnák meg a váltást.
Viszont akiknek a szép felület, az akadás mentes működés, a prémium fém anyagminőség, az audiós képességek, a kiváló hívás minőség, és a valós idejű frissítések fontosabbak azok ne váltsanak, mert ők meg fogják bánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő