- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
saintex72 #20604 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, szíved joga úgy használni ahogy akarod, de az ahhoz képest elég gyér HOX-om hozott ennyit üzemidőben. A wakelock szerintem is magas, a könyvejlzős beakadó szinkron miatt szerintem, vagy hogy a google egyfolytában menti az adatokat (amit meg is kérdez, wifi jelszó stb), a Mediaserver-t már javították, így azon kívül csak ezek voltak hajlamosak járatni a telefont.
Részemről ennyi, csak szúrja a szemem, ha valamit nem úgy használunk, ahogy ténylegesen lehetne (mintha egy fullhd-s monitort kisebb felbontásban bámulnánk folyamatosan) De itt le is zárom ezt a részt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
saintex72 #20604 üzenetére
Én meg folyamatosan azt mondom, hogy az én általam leírt használattal igen is hozható az 5 óra.
Te pedig azt, hogy ez nem.
Nem mondatokat ragadtam ki, hanem ezt írtad tartalmilag is.
Mindjárt csinálok képeket!Gyári rendszer, semmi nincs tiltva nálam sem.
Tudom, hogy itt sokaknak nem tetszik ez a téma (sem), de az ilyen készüléket vásárolni kívánok, itt is tájékozódnak, és szeretném, ha erről reális kép alakulna ki bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest