Hirdetés
- hcl: Máté tíz pró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
F_Gergely #20509 üzenetére
Szifon 3 eldobált térerő, újraindulgatás, SE Xperia 2x garoztatva az egyik egyszer a másik blutooth modul kukás lett... és ezek nem voltak rootolva meg semmi.
2 régebbi nokiám szintén volt garba.HTC desire nem égett a hátsó ledje, de mivel 3 napon belül volt, azonnal cserélték.
One X egyszer térerő eldobálás miatt volt garoztatva az 1,5 év alatt, most meg a touch screen rakoncátlankodik.One eddig hibátlan, de ha már a más gyártók "csúcs" készülékeiről beszélünk, melóhelyen van 4 S3 egy S4 és mind volt már szervizbe, nem egyszer, pedig mezei felhasználóknál voltak, semmi root, s-off azt se tudják mi az..
-
djapor96
senior tag
válasz
F_Gergely #20509 üzenetére
Én kb. 2009-2010-ig nem futottam bele problémás készülékbe.... azóta mindig volt.... nekem ennél a HTC-nél nem volt eddig semmi gond....
Xperia X10i --> kilazuló microUSB aljzat, Galaxy S2 --> beégő kijelző, Galaxy Note --> beégő kijelző 3x GSM modul behalt, SE Xperia Live with walkman --> eldobált hívások, iPhone 4 --> beszéd közben véletlenül kihangosítás, Alcatel OT-995 --> állandó fagyás, belassulás
kiskopika: mondjuk szerintem sajnos már a 4 Mpixeles kameránál csorbul a funkció sajnos..... A Note-al olyan képeket lehetett csinálni, hogy nem sok kifogás volt rajta.... ennél sajnos kell állítgatni, hogy jó legyen a kép....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest