- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: tpm.msc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Kiskopika #15630 üzenetére
Ezt mondom én is, hogy ilyen munkát nem lehet csinálni egy szerviznek, se ha fizetek érte, se ha szerződéses garancia. Ha pedig ez azért van mert úgy tervezték hogy nem javítható, akkor nem értem miért próbálkoznak vele ha a vége úgyis csere lesz, mert én addig nem nyugszom, amíg egy hibátlan gépet nem kapok. Legközelebb el se hozom, ha szar lesz.
A képel kapcsolatba meg csak annyit, hogy sötétben csinálta a függönyös képet. Tehát nem a vaku torzított rajta
Közbe eszembe jutott hogy már rég keresek egy olyan programot, ami kikapcsolt kijelzőnél 2g-én, működő kijelzőnél, pedig a 3g részesíti előnyben, létezik ilyen? Eddig csak olyat találtam ami kikapcsolt esettben a teljes adatkapcsolatot kikapcsolta, de én szeretném, ha akkor azért még az maileket, és üzeneteket megkapnám. Ahhoz nem kell gyors net hogy a zsebembe lapuljon.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Pont ma csináltam egy teljes sötétségben lévő képet, viszonylag nagy tárgy (villamos szemből, fényező műhelyben), vakuval, és pont olyan lett mint amit talán Te raktál be ide, hogy lett rajta egy fehér függöny, sajnos töröltem, de olyan volt mint a Tiéd, kétszer is csináltam, mind a kettő olyan lett
Azt sem tudom, hogy ez hogy lett ennyire életlen [link]
Mondjuk direkt a holdra fókuszáltam, az aluljáróból semmi sem látszik, de a kerítés utolsó oszlopai is elég gyengék lettek -
Ed Parker
nagyúr
válasz
nyilván pont leßarom mennyi dolguk van, a garis szerviz,az nem egy jófejűség,hanem egy szerződésben vállalt dolog,így nem kellene gány munkát végezniük.
az egészben csak az az elszomorító,hogy már eleve újonnan sem volt egy tökéletes példány és ezen a szerviz bizonyos részeken csak rontott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged