Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macisajt3
tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Rengeteg tesztet elolvastam már a telefonról (mind magyart mind angolt), direkt azért kérdeztem itt, hogy hosszas használat során felmerülő tapasztalatokat ismerjek meg.
Akku kb mennyit bír? Nekem ezek a kijelzőidők nem mondanak túl sokat

(egy régi nokiát cserélnék, amin kb 30perc beszélgetés van naponta +emailek + kb 20 perc facebook)Csak a felirat kopik rajta?
Esetleg van olyan aki használt htc one mellett már iphone5-öt vagy nexus 4-et? Ez a másik 2 jelöltem és érdekelne pár szubjektív vélemény. (összehasonlító teszteket már olvastam, de számomra a felhasználói tapasztalat többet ér)
-
-
válasz
Gulyopapa
üzenetére
S3-hoz, i4-hez, i4S-hez képest közel dupla az akksi idő, szal ezt nem nevezném hátránynak, ahogy az akksicserét sem - a most leváltott i4-emet 3 és fél évig használtam, sosem merült fel bennem, hogy akksit kéne cserélnem benne. Az SD-kártya az mondjuk tényleg hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Amatőr csillagászat
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Projektor topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi