Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
Macisajt3 #15385 üzenetére
Nekem reggel 7-től megy este 11-éjfélig a készülék. Ez alatt kb 4-6óra zenehallgatás és/vagy nyelvtanulás, folyamatos net (weather,facebook,outlook,ect..), 1-1,5 órát wifit osztok, néha lövök pár képet. Ez így összesen kb az aksiidő 75-80%-át emészti fel. Nincs bekapcsolva energy saver,a képernyő fényereje maxon.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Macisajt3 #15385 üzenetére
Ma vagyok 2 óra kijelzőnél, 55% akku
Szinkronizálások kikapcsolva, kivéve az időjárás, az 3 óránként frissül ha van net, a levelezés intelligensen szinkronizál
Reggel vonaton kb 10-20 percet szoktam nyomkodni 2G nettel, plusz egy óra zenehallgatás fülhallgatóval míg beérek melóhelyre
Bent reggel kb szintén 10-20 percet nyomkodom, majd reggelinél megint, persze ez mind netezés, fórum, facebook (opera mini), munka után szintén 10-20 perc, majd hazafelé 1-1.5 óra zenehallgatás fülessel, és vonaton vagy végig netezek ami 1 óra +-10perc, vagy csak 10-20 percet szintén -aztán alvás-A netet mindig bekapcsolom ha a kijelzőt feloldom és ha lerakom a telefont akkor kilövöm a netet
Mindig 2g-vel használom mert melóhelyen elég gyenge a 3G térerő, és egyébként is lassítva van a netem, szóval bőven elég a 2G - gyorsítva is elég a sebesség 2G-n-Most már itthon vagyok, ilyenkor wifin megy a telefon, mint írtam most 50-55% az akksi, innentől nem nagyon használom a telefont, de ha kell még mindig van bőven 1.5 vagy 2 óra kijelzőidő használatom, ha meg nem használom akkor kiröhögve is kibírja míg lefekszem aludni akkor meg megy a töltőre
Ha játszásra adom a fejem, akkor nagyjából 30-40 perccel bír kevesebb kijelzőidőt, általában Plants Vs. Zombies 2-vel szoktam játszani, ez eléggé szereti enni a naftát, és még így is kibírja a napot nevetve
-
Hétvégén 2 óra kijelzőidőm volt, kb 30% akksi volt még, 1 órát telefonáltam végig és maradt 10-14% kb
Új hozzászólás Aktív témák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő