Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

válasz TheProb #14262 üzenetére

Én nem tudtam One-t venni, mert nem tehettem meg, épp ezért írtam, hogy a One X-emet, fogom cserélni jövő év elején, inkább tavasszal. Emiatt nem értem hogy ezt miért nekem címezted, persze értem hogy ez nem ingem, és lehet inkább zack fórumtársnak szólt, csak akkor ahonnan neki szól beidézhetted volna az Ő nevét. :)

Amikor megjelent a One, akkor én az anyghasználatáért voltam oda, a kamerával kapcsolatban csak hitegettem magam az 1-2 teszt alapján amiben nem húzták le annyira.
    Utána kipróbáltam (már többször is nekiugrottam) és "sajnos" nekem a HOX kamerája is jobb, mivel tök sötétben nem fényképezek, viszont szűrt fényben, és napsütésben a városban épületeket szoktam, és mivel nagyon kutyás vagyok, így őt is illetve a közös kirándulásokat is ilyen módon vagyis a telefonnal szoktam megörökíteni. De sokszor jön velem a városba is, amikor dolog van akkor is, és csak utána megyünk sétálni, ilyenkor meg igazából nem is szeretnék, de esélyem se lenne sok rendes fotómasinát vinni.

Az meg a másik fele, hogy nem csorgatom a nyálam, mivel ugyan türelmes épp nem vagyok, de a türelmetlenségemen felülkerekedik az, hogy 600x meggondolom hogy mire és mikor adok ki pénzt, mintha egy mini költségvetést csinálnék az előttem levő 2-3 hónapra. Így valószínűleg már a kezdeti hibákba sem fogok belefutni (remélem), mert mint írtam , nem biztos a Note3 bár nagyon ki szeretném próbálni, de minden tavasszal dől el, akkor választok, miután mindegyiket kipróbáltam, saját kézből stb. /Itt megjegyezném, hogy anno is nézegettem az SGSI-et de vágül Desire lett... ;) a HTC nálam mindig egy jeggyel jobbról indul :) /

(#14253) zack: "Butterfly-ból jön 5,2" S800-as vízálló" erről tudsz linkelni valamit? :Y Előbb utóbb el kell indulnia a szekérnek. :K

Bocs a többiektől a hosszú posztért! :B :R

Új hozzászólás Aktív témák