- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
CptAdamica #25899 üzenetére
Minta elrontásnál is küldi vagy csak kódnál?
-
saintex72
aktív tag
válasz
CptAdamica #25884 üzenetére
Nem vagyok nagy sms felhasználó, de tudtommal nem lehet szám nélkül smst küldeni. Tehát a szám ott lesz.
De ez csak egy lehetőség, nem kötelező használni a programot ha nem akarod.
A fejlesztők biztos tőbb infót tudnak adni mint mi.
A root csak ilyen programok miatt hiányzik nekem, pl. eltávolítani is nehezebb lenne. Egy sima gyalulásnál nem törlődik ugyan úgy küldi az adatokat továbbra is. -
Valkűr
addikt
válasz
CptAdamica #25871 üzenetére
Meg lehet csörgetni a telefont...
-
szekra
addikt
válasz
Pl. kuldesz a telefonnal a gépről parancsot, hogy a legközelebbi képernyő ebresztesnel csináljon egy fotót az elolapi kamerával. Elküldi rögtön emailben, kész.
Nekem 5 dollárt ír amazonon is a cerberus licecenszert, valaki dob egy linket légyszi?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ha jól tudom pl. van olyan progi ami lefotózza az elkövetőt, ha pl. rossz kódot ir be és még be is engedi, mintha eltalálta volna
-
SeatLeon08
tag
válasz
CptAdamica #25776 üzenetére
Ha kihajtva telefonálsz nem lesz olyan álom.
Nekem hasonló tokom volt és a hajtásnál elengedi a ragasztó, szépen meggyűrődik a bőr és a hátoldalán alámegy a levegő.
Szélein levált a felső rész, szóval marha ronda.Most szabadulok meg tőle. Sose veszek flip tokot többet. Oldalra hajtva a telefon 2szer olyan vastag mint amúgy...
A tokom Nillkin Crossed Style volt.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
CptAdamica #25761 üzenetére
Neked tetszik ?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
CptAdamica #25734 üzenetére
Nekem már tette tönkre a kihúzó a telefon hátulját, így nálam pont hátrány lenne, ha lenne benne.
Ettől függetlenül spec. nekem így képről nem tetszik a linkelt tok ...főleg a színe. -
SeatLeon08
tag
válasz
CptAdamica #25736 üzenetére
Igen, alul benyomom és kijön. Utálom a húzkodósakat, egy hasonló akcióra vártam már nagyon régen.
6 ezer forintot nem ér, de a felét megéri. -
válasz
CptAdamica #25734 üzenetére
Megnyomja alul a tokot?
-
jozso1989
őstag
válasz
CptAdamica #25729 üzenetére
Okés, köszönöm a választ!
Neked is Loboda!
Esetleg hibái vannak készüléknek? A lilás fotókat láttam, azt gondolom megcsinálják szervizben garival. Egyéb hibák?
-
stilo18
addikt
válasz
CptAdamica #25693 üzenetére
Állítom fönököm One-ja gyorsabb, mint a G2-m...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #25693 üzenetére
Ez melyik teló? S5?
Ja tavalyi, akkor az S4! -
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #25688 üzenetére
Jelenleg nekem nincs okostelefonom. Kellett motorgumira a pénz
De már November óta nincs meg az M7 anyagi okok miatt, de most is úgy vagyok vele, hogy bőven elég lenne pláne ha az árat nézzük sokkal jobb vétel, de mondhatnék konkurensektől is sokkal jobb ajánlatokat ép ésszel nézve.
(#25689) stilo18: ma olvasgattam erre-arra és a HTC-vel kapcsolatban az optikai zoom jött szóba frissen. Lehet elmozdulnak arra a Dual kamerával, ugye az MWC-n volt rá mástól példa, hogy ilyen felépítéssel 13mpx és optikai zoom szerűség is elérhető. Akksival nincs gond, nem írnak rá magas értéket, de az optimalizálással behozzák.
-
stilo18
addikt
válasz
CptAdamica #25688 üzenetére
Igazság szerint amit én várok a következô modell frissítésnél..
-végre egy rendes kamera. Az elképzelés jó, csak pakolják már meg egy két mpx-el...
Mondjuk legyen 13-as.
-sokkal ésszerűbb helykihasználást az elôlapon. Vékony káva, hangszóró maradjon, HTC felirat fekete sáv nem kell, elég hátra a logó!
-fejlettebb panel, SLCD4-itt kicsit mélyebb feketére gondolok.
Akár panel telítettségi érték állítás, Lumiak tudják, nem hiszem,hogy nagy dolog lenne...
-jobb aksi, stb stb....ezek már csak a szokâsos évi modelfrissítéses dolgok... -
pjen
félisten
válasz
CptAdamica #25675 üzenetére
Azért ez mégiscsak egy használati tárgy,a festés a lényeg?Ha használod ugysem marad vadonat uj.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Én meg rálehelek, puha törlő és kész
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Rálehel + póló
Én így csinálom. -
pjen
félisten
válasz
CptAdamica #25669 üzenetére
Clin+papír törlő?Én minden ilyesmihez Pampers nedves törlő kendőt használok.(monitor,Tv ,mobil)
-
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #25594 üzenetére
Este jött az sms, hogy elvitték a telefont szervizbe ahol megállapították hogy az akksija gyenge, fizessek 4 ezret vagy vegyem vissza a készüléket. A 4 ezret sokallottam, mondtam neki 2 ezret fizetek (6-7 éves telefonról beszélünk) vagy pedig visszaveszem a készüléket és nincsen harag. (még abban is kiegyeztem volna hogy veszek én a telefonhoz akksit -eredetit nem utángyártottat).
Jött a válasz hogy legyen 3 ezer, de itt már kezdett kicsit elegem lenni, mondtam hozza vissza a telefont, és felejtsük el egymást. Erre jött a válasz, hogy a telefont nem adja, de én fizessek mert őt kár érte az akksi miatt, és egyébként én átvertem, mert vett egy működésképtelen telefont.
Nos szerintem azért mert az akksi gyenge nem működésképtelen, továbbá amikor megnézte, kipróbálta tökéletesen működött. Az én lelkem tiszta, felajánlottam kompenzációt, illetve azt is hogy visszaveszem a készüléket, visszaadom a vételárat, ez neki nem volt megfelelő...
Tanulság:
Ne üzletelj 0 napos regisztrációval rendelkező "fórumtársal" bár van egy olyan érzésem ez sem fog többet bejelentkezni... -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #25505 üzenetére
A 200 százalékkal dolgot elírtam, 100 százalékkal akart lenni, avagy legalább a dupláját megy. Nálam...
Én, miután elérte a 100 százalékot, ha várok egy órát, nem ugrál le 93-ra meg 95-re, de eléggé tud merülni, ha fokozatosan is. Teszteltem, mikor marad még 2-3 órát utána, akkor tartja magát igazán. Szóval szerintem ennyi kell neki pluszban. Éjszaka is csak 3 százalékot merül az 5-7 helyett. -
zola-
őstag
válasz
CptAdamica #25454 üzenetére
De fel lehet ebreszteni a kijelzot. Tap tap app a play aruhazban.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Majd most jön a sense hattal. Talán...
Mert pont olvastam reggel, h mindent megkapunk, amit az M8. Talán csak pont ezeket a felélesztéseket nem.. -
Derrewyn
senior tag
válasz
A gyári szoftveren nincs más mód.
-
stilo18
addikt
válasz
CptAdamica #25391 üzenetére
Egyébként 4.4.2 már régóta van...
-
stilo18
addikt
válasz
CptAdamica #25389 üzenetére
Júniusra ígérték ha jól tudom...
-
csiktor604
csendes tag
válasz
CptAdamica #25331 üzenetére
Nekem is olyan ... A játék hibája eleinte én is megilyedtem...
Jó tréfa a játéktól...
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #25331 üzenetére
Nekem is ott van. Álló és fekvő helyzetben is. Először én is majdnem elszédültem, de aztán rájöttem, hogy nincs gáz a kijelzővel.
-
Badboys
őstag
válasz
CptAdamica #25297 üzenetére
Nézd meg amit linkeltem mindenütt HTC fölirat szerepel. Még a doboz is ua.
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica #25290 üzenetére
Szerintem nem azokkal van a baj akik lemásolják, mert azért valljuk be elég komolyan néz ki a cucc, a videó alapján egy nagyon jól használható, mellesleg jól kinéző telefonról van szó. Itt akkor van a baj, hogy ha nem klónként adják el. Bár tény, hogy elég nagy a valószínűsége annak, hogy aki ilyet csinál az azért csinálja, hogy megtévesszen és bedőljön az ember, hogy igazi HTC. De legyünk naivak, azt mondom itt még mindig azzal van csak a baj, hogy ha valóban úgy hirdeti valaki,hogy eredeti HTC M7.
-
p2pp
őstag
válasz
CptAdamica #25290 üzenetére
bébi 67 vagyok!
http://www.aliexpress.com/store/product/New-arrival-New-One-M7-clone-For-The-new-HTC-One-phone-4-7-inch-1280/111770_1088995693.html
-
boksz
senior tag
válasz
CptAdamica #25194 üzenetére
Használd egészséggel !
-
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica #25072 üzenetére
Nekem tavaly májusi és még semmi.
kop ,kop -
Stunts666
őstag
válasz
Tavaly megjelenéskor vettem, februárban jött elő. Szerdán elküldtem szervizbe.
-
Levente17
tag
válasz
CptAdamica #25080 üzenetére
Bízzunk benne, hogy neked mar nem lesznek ilyen problémáid..
(Közbe rájöttem, hogy meg szerkesztési időn belül voltam az előző hozzászólásnál)
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Októberi lilult.
Szervíz után nem. -
B@ldrick
aktív tag
válasz
Ez engem is érdekelne a sorozatszámban lévő gyártási hellyel, és hogy sokat használtátok e a kamerát.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Kb. Tavaly szeptemberig kiadott modelleknel volt jelen.
Juniusi es az augusztusi gyartasu one-omnal is jelen volt.
A mostaninal meg nincs ilyen jel...kopp,kopp,kopp -
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #25029 üzenetére
Amúgy van magyar tartalom. 3 oldal vagy mennyi..
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #25027 üzenetére
RSS csatornával bármit olvashatsz
-
Avicularia
veterán
válasz
CptAdamica #24967 üzenetére
Miért ne? Sőt több készüléken egyszerre is használhatod.
-
Loboda
senior tag
válasz
CptAdamica #24699 üzenetére
Eddig meg lehetett oldani!
[Ha nincs Magyar nyelv!] -
Loboda
senior tag
válasz
CptAdamica #24689 üzenetére
Megbízható és gyors (ha van raktáron amit rendelsz, másnap megkapod)!
Én már több készüléket is vetten tőlük, a mostani is onnan van!
A HTC hivatalos partnere, garanciánál nem lesz gondod, gyári HTC-t adnak!Viszont nem nagyon lehet tőlük a mi régiónkba szánt HTC készüléket venni, ezért alapból nincs bennük magyar nyelv!
-
Gulyopapa
addikt
válasz
CptAdamica #24613 üzenetére
2013 legjobb! telefonját kapod
-
Loboda
senior tag
válasz
CptAdamica #24613 üzenetére
Ez nem egy szint lesz!
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #24608 üzenetére
Életem legjobb vétele. A kamera középmezőny, de nem olyan tragikus, mint amennyire sokan reflexből lehúzzák. A kamerán kívül minden más 10 pont.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
CptAdamica #24608 üzenetére
A kamerán kívül csillagos 5-ös.
A kamera csak 4-es.
Részemről ennyi. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
CptAdamica #24591 üzenetére
Egy par honapig (1-2) meg nem, de utana 70 koruli arra fog esni.
Engem mar nem erdekel, mert nem nagyon van most jobb telefon tole.
Az M 8 meg dupla arert nem biztos, hogy megeri.
Osszel, telen kell cserelni szerintem, mert akkor 20-30e lesz szerintem a kulonbseg. -
Leafnshit
tag
válasz
CptAdamica #24591 üzenetére
Elvileg igen. Kivéve ha telenoros vagy, mert az bizony inkabb kivette a kinalatbol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi haladó szinten
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Vírusirtó topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Revolut
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest