Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #21379 üzenetére
Követem és a 20-ből 2-3 ember jelezte, h szépen lett megjavitva. A többség panaszkodik a szervizes munkákra. Arról nem is beszélve, h hónapokat vár az ember, vagy heteket mire visszakapja a telefonját. Mellesleg én követem a külföldi oldalakat is, ahol a csere után is azt mondják ugyan úgy elindul a lilulás néhány hét, hónap aktiv használat után is. Voltak képek is ahol mutatta, h ugyan azt a modult csak újat tesznek bele. A kamera chip van közel ahol túlmelegedhet, a kicseréld modulon ugyan ott van, ezt átépíteni nem lehet utólag, tehát kapsz egy ugyan olyan gyári hibával küszködő modult, ahol előfog jönni a hiba újra és újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest