Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
jozso1989 #118 üzenetére
Remélem felfogtad amit írtam, de a biztonság kedvéért még egyszer, a kedvedért
"Azokat az alkalmazásokat amiket droidon használtam, megtaláltam wp store-ban is, nem egyet sokkal jobb minőségben, ugyanúgy ingyenesen."
nem azt írtam, hogy minden android app megvan wp store-ban is, hanem, hogy amiket én használtam mindet megtaláltam. Nem mindegy. Mellesleg nem értem minek airdroid egy wp usernek, vagy swiftkey a wp-s billentyűzet mellett.
Airdroid helyett ott van maga a Onedrive meg a wp fiók, nokia play to, beamer stb, az adatátvitel és a remote device manager, bár ez fizetős.
Swiftkey meg egy totálisan egyéni dolog, én droidon sem használtam semmilyen 3rd party billentyűzetet, a gyári elég volt. Itt is elég lesz, pláne, hogy a 8.1-gyel bekerült a rendszerbe egy még jobb gyári billentyűzet, így az erre irányuló appok nekem abszolút nonszenszek.TV-t pedig, köszi de inkább irányítok dlna-n és wifin, van is rá alkalmazás, nem is egy [link]
Klímám meg ha volna, akkor volna mellé távirányítóm. Mire kihalászom az appot (pedig wp-n gyorsan megtalálható bármelyik, nem kell lapozgatni mint droidon) addigra hatszor befagyasztottam a seggem. Ennyire ne legyünk már kényelmesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest