Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tixem

addikt

válasz jozso1989 #118 üzenetére

Remélem felfogtad amit írtam, de a biztonság kedvéért még egyszer, a kedvedért

"Azokat az alkalmazásokat amiket droidon használtam, megtaláltam wp store-ban is, nem egyet sokkal jobb minőségben, ugyanúgy ingyenesen."

nem azt írtam, hogy minden android app megvan wp store-ban is, hanem, hogy amiket én használtam mindet megtaláltam. Nem mindegy. Mellesleg nem értem minek airdroid egy wp usernek, vagy swiftkey a wp-s billentyűzet mellett.
    Airdroid helyett ott van maga a Onedrive meg a wp fiók, nokia play to, beamer stb, az adatátvitel és a remote device manager, bár ez fizetős.
    Swiftkey meg egy totálisan egyéni dolog, én droidon sem használtam semmilyen 3rd party billentyűzetet, a gyári elég volt. Itt is elég lesz, pláne, hogy a 8.1-gyel bekerült a rendszerbe egy még jobb gyári billentyűzet, így az erre irányuló appok nekem abszolút nonszenszek.

TV-t pedig, köszi de inkább irányítok dlna-n és wifin, van is rá alkalmazás, nem is egy [link]

Klímám meg ha volna, akkor volna mellé távirányítóm. Mire kihalászom az appot (pedig wp-n gyorsan megtalálható bármelyik, nem kell lapozgatni mint droidon) addigra hatszor befagyasztottam a seggem. Ennyire ne legyünk már kényelmesek.

Új hozzászólás Aktív témák