- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Veletech-en azt mondták, hogy a hazai szállítmányok még ezzel a mikrofonnal lesznek szerelve és Május első felében érkezik.
(#15) lordfreyr: a One elég jól szerepel éjszakai videózásban, hála az Ultrapixel megoldásnak. Fixre állítod a fókuszt akkor a sok fényjáték sem zavarja meg.
-
Xaels
félisten
válasz
Cyberpunk #10 üzenetére
Próbálgattam Veletech-en a kamerát és érezhetően jobbat csinált a 4Mp ellenére mint a One X abban a fénykörnyezetben. Tájképeket nem ezzel fogok fotózni, de a kislányomról nagyon jó képeket sikerült vele lőni. Gyors az expozíció, nem mozdul be olyan könnyen és relatív kevesebb fénynél sem lesz annyira zajos és mosott. Nekem ez elég. Főleg mert megy előhívásra 9x13ban ahol baromira nem látszik a különbség.
-
Xaels
félisten
"A holland bíróság megtiltotta az ST Microelectronics számára a kérdéses komponens szállítását, ugyanakkor a jóhiszeműség elve miatt a HTC a már felvásárolt készleteket szabadon beépítheti a készülékeibe. Ennek ellenére a HTC kénytelen volt új beszállító után nézni, ám a HDR mikrofonok már nem kerülhetnek bele a csúcsmodelljébe, így ezen funkció a hivatalos adatlapról is eltűnt."
Na most akkor melyik?
Nem kell válaszolni tudom én. A Veletech-en azt mondták idehaza még a HDR mikrofonos készletekből fog kerülni. Egy raklapra mennyi ilyen mikrofon is fér? Van egy érzésem, hogy nem 1hónap mire elfogynak azok a készletek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest