Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Atombalu #160 üzenetére
Mint a tesztben is láthatod és olvashatod, itt bizony nem sok mindenre kell várni.
Jól van optimalizálva, nagyon gyors. A HD2-re konvertált minőségű videókat is gond nélkül viszi.És ami a tesztben nem lett említve, de ez a telefon is kapott G-szenzort, közelségszenzort, környezetmegvilágítási-szenzort, csakúgy mint Leo.
Essen még kicsit az ára, és szerintem igen jó vétel lesz.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Atombalu #160 üzenetére
Más winmo készülék felhasználójaként (htc diamond) tudok neked adni válaszokat: skype,msn van.
Igo is van rá (hivatalos és nem hivatalos verzió).
Fringbe nem vagyok biztos,de szerintem van más hasonló program.
Office van benne,megnyitni és szerkeszteni is tudod a dokumentumokat.
Sajnos facebook kliens is alap szokott mostanság lenni htc készülékeknél.
A coreplayer diamondom minden avi-t amivel próbáltam lejátszott rendesen konvertálás nélkül (főleg sorozatrészeket néztem rajta).
Programokat netszerte találsz,cab kiterjesztésüeket kell keresni,vagy nézz körbe xda fórumon.
Nem szaggat és jó,főleg,hogy a tesztben is írják,hogy nagyon jó a sebessége (diamond még néha gondolkodott egy két mp-t,de az se volt zavaró,viszont ebben jobb vas van).Shazam id meg nem tom micsoda
Egyébként akkor meg kéne próbálnod egy htc hd-t,azon van előlapi kamera,nagyobb kijelzős és felbontás,viszont kevesebb ram.
De olcsóbb legalább!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest