Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgb
senior tag
válasz janakbacsi #24147 üzenetére
ne a programból akard hanem a telefon testreszabàs menüjéböl,vagy tartsd hosszan az ujjad az üres kezdöoldalon!
az irányár nem félarat jelent!
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #24150 üzenetére
Még szép, szerintem jelenleg ez a legjobb, bár néhány helyen még nem árt egy kis idegennyelv ismerete
-
janakbacsi
őstag
válasz james008bond #24149 üzenetére
én ha képernyőre tapizok / widgetek / nincs elixir. unistall / reinstall / kiirja hogy successfully installed és mégsincs ott a kirakható widgetek között. ezt nevezik rejtélynek. már lemondtam róla.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
szegto
senior tag
Nemrég írtam, hogy a facebook-os események néhol 10szer is megjelennek a naptárban.
Olvasgattam neten, de nem nagyon találtam rá megoldást.
Ami feltünt, hogy a gmail-es cimemen ugyan igy megjelenik soxor 1-1 esemény, azonban nem nagyon tudom őket törölni, max egyenként, dehát az felejtős....
Áhh kész vagyok már hogy ennyire elbaszta a dolgokat vmi.... csak nem tudom hogy végülis mi kavarhatott be.... facebook, vmelyik rom,vagy gmail?
Aki azóta talált megoldást erre a problémára pls irjon akár pü-be is.
Vagy csak nálam van elb*szva vmi?
Köszi -
sssz
őstag
válasz szegto #24157 üzenetére
ez csak egy tipp, na meg nekem gyári rom vana a telón, de nézd meg, hogy a calendar-t ha megnyitod, utána menü/more/calendar alatt nem-e többször van fenn a facebook. vagy van valami ott, ami nem kellene hogy ki legyen pipálva. nekem pl a névnapok voltak így, hogy többször is megjelent, mert egyszer beszinkronizálta a pc, meg egyszer ugye a google alapból tudja mutatni ha be van jelölve.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
i92
tag
Szerbusztok Urak!
Következő lenne a problémám.Feltenném itt a kérdést mielőtt szervízbe vinném és kiröhögnének.
Probléma:
a telefon forró és újraindul van amikor teljesen szétfagy.3 hete van meg a készülék de ezt csak az utóbbi pár napban csinálja.(ahhoz párosítom,h vettem rá egy case mate tokot és mintha azóta lenne)
a készülék 2010 augusztusi gyártású telenoros.gyári 2,2 van fent.
mikor csinálja:
hallgatom a rádiót,közben netezek.vagy csak amikor játszom nfs,angry birds.volt ,h egyszerűen navi(sygic drive) közben egyszerűen szétfagy.akku ki és csak ugy tudom kikapcsolni. csináltam már hard resetet többször is.volt,h direkt semmit nem tettem fel és ekkor is befosott szegény.Vélemény?
Köszönöm.
jaj!
más.olyat csinál a teló,hogy van amikor lejátsza a netmozis8online) filmeket van amikor nem.pl.megnyitok egy filmet elkezdi lejátszani.később újra ugyan azt megnyitom,megnyitnám már nem csinál semmit.ott van a kis legókocka.fingom nincs mitől lehet.
Ü.
Gyuri -
őstag
radio flash-hez mekkora a minimum cache size amire szükség van? 30 mb?
it never gets easier, you just go faster
-
mumk1
addikt
Nem tartom valószínűnek hogy a tok lenne a hunyó. Én is szilikon tokban tartom (ami elég gusztustalan de hatásos védelmet ad ) és nem melegszik, pedig még az elsők közül való, amikből köztudottan sok volt az alaplap hibás. Egy módon tudom csak felforrósítani, ha töltés közben netezek rajta, de még ettől sem fagyott ki soha. Ha factory reset után is csinálja akkor vidd vissza, lehet hogy csak az akku, de lehet hogy alaplap cserés.
@redbiro
Olyan 11MB körül van a radio, tehát a 10MB-os cache már kevés hozzá. Fasbootból sokkal egyszerűbb és főleg gyorsabb.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
pzoley
őstag
válasz redbiro #24156 üzenetére
A MIUI_Au-t, de saját összeállításban, mert minden verzióban van valami hiba, így a jól működő részeket rakom össze, és abból fejlesztem magamnak a későbbi verziókat.pl Theme Manager !!
De kész a GV 1.5 szinte minden verziója, 4 napig tartott mire megtudtam csinálni a rom-ot, hogy működjön a különböző scriptek-kel. Már az a2sd+ is megy, nem kell külön áttenni a dalvik-cache-t. Megcsináltam a normál MTD partíciós verzió-t is, ami nem a cache-be rakja alapból a dalvik-ot. Majd most így újra nekiesek és megnézem egy kicsit jobban. -
i92
tag
Ez is ilyen szilikonos csúfság.de sajna muszály rá,mert nem irodában dolgozom és öltönyben :-))) kosz,por,retek van és volt sajna már,h a melós rucimból egy lehajolás közben kicsúszott.még szerencse,h be volt dugva a füles és rá volt tekerve a kantárra.
A másik probléma netmozisra lenne valami 5lett.gondolom nem sokan használják erre is a telót...de ha már lehet akkor miért ne...
ü.
Gyuri -
siofok
őstag
ezekből a ginger romokból is kilehet törölni a nemkivánatos appokat rooexplorerrel rominstall után?
OnePlus nord 2t
-
mumk1
addikt
Esetleg tedd fel az új Adobe Flash Player v10.2.155.67 (beta)-t. Habár állítólag sok voltoztatás nincs benne a 10.1-hez képest csak a tablet optimalizációk, de lehet hogy segít valamit.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
r4z
nagyúr
-
mumk1
addikt
válasz redbiro #24173 üzenetére
Van erre is megoldás. Igaz CM7 only, de ki tudja, lehet menne GV-el is. Valaki vállalkozó szellemű megnézhetné. Ez tud olyat, hogy az akár 5MB-os cache is az A2SD ext partíció méretével fog megegyezni. [link] Persze lehet hogy Zoli is tudna ilyen scriptet kreálni a GV-hez.....
-
siofok
őstag
-
r4z
nagyúr
Én is így használom, Simple2Ext progival. Mivel a GV ugyanolyan scriptre épül, mint a CM7, nem kizárt, hogy működne. Egy próbát (NAND backup után) megérhet.
siofok: Na ezt passzolom. Reboot volt már azóta?
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
llaszlo
veterán
válasz pzoley #24165 üzenetére
HA jól emlékszem akkor az eMIUI az teljesen angol volt nálam. DE az Au-ban én is találtam több krix-krax-ot.
Kicsit "megkívántam" most megint a MIUI-t. Ami nekem hiányzott az a lockscreen statusbaron az óra kijelzés. De az nagyon. Meg még a led sem úgy működött ahogy Sense-nél. -
r4z
nagyúr
válasz redbiro #24184 üzenetére
Hetente egyszer, de akkor is csak a HBOOT-ot keltem életre. A lényeg, hogy látom, hogy működik
siofok: Ez a CyanogenMod kiváltsága, a GingerVillain-ban is onnan van meg a funkció. Az Oxygen nem tartalmazza ezt, fel kell tenned egy másik lockscreent.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
james008bond
őstag
-
pzoley
őstag
válasz llaszlo #24185 üzenetére
Engem nem zavar egy kis kínai, bár nálam már csak nagyon kevés lehet, mert ritkán találkozom vele. Viszont a témákból raktam össze egy olyat, hogy még a sense is megirigyelné Azért szeretem a MIUI-t mert nagyon könnyen olyan felületet csinálsz magadnak, amilyet akarsz. Nekem saját Lockscreen van, órával , bármit tehetsz rá.
-
siofok
őstag
értem!Köszi a válaszaitokat!
Kár pedig sokszor jóljön!De kárpótol helyette hogy végre Pzoley data2sd romjával nemjött elő az usb-s problémám!! Tehát vszínű az a2sd-s dologgal lehetett vmi. Mert az eredeti a2sd oxygen is csinálta a hülyeséget.
OnePlus nord 2t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest