Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drbonci
aktív tag
Az éjszaka mértem a fogyasztását a telefonnak , nem volt hozzányúlva 0.19-7.19-ig 75%>70%-ra esett le , tehát 7 óra alatt 5%-ot csökkent (currentwidget-el mérve dokumentálva) , ment a wifi , illetve a szinkronizálás , setcpu 245-1150 ondemond-ra állitva , a rom RCMixHD v3.4.1 .
Szerintem ez elég jó fogyasztás , de vki mondjon már véleményt hogy ez közepes , jó , nagyon jó , vagy kutyagumi[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz Drbonci #23953 üzenetére
Szerintem, sok, mert nem csak azt kell nézni, hogy mi ment, és gondolom a szinkronizálás is csak 2-3 óránként, ami azt jelenti, hogy 2-3x szinkronizált,hanem azt is, hogy a 100%-ról gyorsabban csökken a feszültség, mivel az egy rövid idejű állapot. Az aksi kb ebben a 70-75%-os tartományban nyújtja a legegyenletesebb teljesítményt.pl auto aksi 14.4V egy rövid ideig, de 12V-on tudja tartósan nyújtani a teljesítményt !
Az a jó fogyasztás amit james008bond írt, az reális. De nézd meg, hogy sleep-elte a cpu közben, az az volt-e 0% !! Mert az az igazi.[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Szio!
Ha hoznak nekem egy Desire-t akkor honnan tudhatom,hogy amoled kijelzős vagy az slcd-s? Meg lehet esetleg nézni a menüjében? Azt mondják az amoled sokkal szebb,csak nem lesz mihez viszonyítani.MegtorloXp
-
james008bond
őstag
válasz pzoley #23957 üzenetére
Szia!
Az a probléma, hogy mostanában a proci nem megy alvóba. Mi okozhatja ezt és hogy tudom megnézni? A system panel szerint pl éjjel a Watchdog fogyasztott legtöbbet viszont nem jelzett excesszív fogyasztást, igaz a proci terheltsége "csak" 10% körül mozgott, viszont egész éjjel a töltés alatt. Tegnap 1x jelzett csak, mikor 40% fölé ment - maga a Watchdog!!!
Viszont ami érdekes, éjjel míg töltőn volt a telefon, nem volt egy 10%-os esés akkufeszültségben, mint múltkor, hanem egyenletesen 100%-on maradt. Ez most akkor kernel vagy romfüggő?Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
llaszlo
veterán
A következő hibát találtam.
Kereső megnyitása: Beírom a keresendő szöveget. Ha csak egy szót írok akkor nincs gond. Ha többet akkor már igen.
Ott vannak a kereső lehetőségek: - google, - bing, - yahoo
Ha a google-t választom akkor SZÓ1%20SZÓ2%20SZÓ3 lesz a keresésben
A többinél működik rendesen ott nem teszi be a %20-akat.ROM Cool HD.
Ötlet, hogy mitől van?
-
mailman
tag
powercontrol widget atkonfiguralashoz mindig fel kell flashelni vagy eleg on the fly atirni a widget.txt-t? Utobbival osszekeverednek a gombok es nincs benne az amit beallitottam, ugyhogy lehet meg is valaszoltam a sajat kerdesemet Csak erositsetek vagy cafoljatok meg...
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #23961 üzenetére
Még egy hete sincs, hogy leírtam, miért viselkedik így a telefon, és hogy miért nem jó az, ha egész éjszaka töltöd. Ettől többet most sem tudok mondani, de az biztos, hogy a fogyasztás nagyban függ a kernel-től, azonos feltételek mellett.
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #23962 üzenetére
Nem hiszem, hogy az lesz, mert be kell látnom, hogy sziszifuszi munka amit csinálok. Ez az egész fórum, átment romcserélgetős fórummá. Itt egy pár embert kivéve, senkinek nem az a célja, hogy kiválassza a számára legjobban tetsző rom típust / már magáról a rom-ról nem is beszélve !! /, hanem a folyamatos rom cserélgetés, és az ott jelentkező problémákra a megoldások keresése. És ha már minden megy, minden ok, kezdődik elölről az egész. Úgy, hogy maradnak a saját szórakoztatásomra, és a tanulás céljából készített rom-ok !!
[ Szerkesztve ]
-
prezson
tag
"HD-ROM-FN-V4.5-1.84.661.1-data2ext++.zip" felraktam ezt a romot.
most elég ezt felraknom? -> Notification Power Widget V4.4_config.zip
vagy előtte ezt kell még? "Notification Power Widget V4.4_Normal.zip"
-
r4z
nagyúr
válasz pzoley #23971 üzenetére
Szerintem is nagyon elharapódzott az állandó ROM cserélgetés. Én egyetlen kezemen meg tudnám számolni, hány ROM volt a telefonomon huzamosabb ideig. Nem a telefonról szól a topik, hanem kernelekről, ROM-okról. Ha ez így megy tovább, külön kell választani a hardcore és az általános részleget, nincs más választás. Én mostantól csöndben vagyok, ha jön egy "újonc" vagy felhasználó, útbaigazítom, de ebben nem veszek részt, köszönöm. Megvolt a root, az S-OFF, N1Table, ROM flash, Radio flash, és bármilyen meglepő, én nem azért vettem a telefont, hogy éjjel-nappal hackelnem kelljen. Egy szoftver elégítse ki az igényeimet és kész, azt fogom használni. Nem kell naponta lecserélni. Nekem még mindig használati tárgy a Dezi, nem hobbielektronika.
Bocsánat a kisregényért.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
batabe
senior tag
én is szívesen használok egy romot huzamosabb ideig, értsd több hét, hónap, ha az funkcionalitásában, működésében megfelel az elvárásaimnak, és csak akkor cserélek, ha valami nagyon új dolgot kaphatok az új rom-tól, ami miatt megéri váltani. most hogy átálltam a cool hd-s zoley által tuningolt romra, és teljesen faja, a következő váltás várhatóan majd amikor lesz stabil, megbízható sense-s GB rom
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
dombila
senior tag
Mindig csodálkoztam, hogy lehet 3-4 naponta másik ROM-ot használni! Nekem munkaeszköz a telefon így ezt nem engedhetem meg.
Tavaly június óta egy root-olt stock ROM-ot használok a2sd-vel (teppic74) - nekem elég, nem használok túl sok alkalmazást, viszont szeretem a Sense-t. Januárban próbáltam ki Zoli HD ROM-jait, de SD kártya gondok miatt nem nagyon jöttek be. Folyamatosan gondom volt a data2sd megoldásokkal. Így visszatértem a root-olt stock-ra. (Nem sense ROM-ok nem is érdekeltek.)
Most láttam, hogy van újra a2sd-s HD (az 5.0), de sajna nem elérhető, csak VIP-ként.
Valószínűleg én is kivárom a Sense GB megjelenését és annak a root-olt változatát.Ugyanakkor a ROM csereberélők írásait - és a szakértő válaszokat - szeretem olvasgatni, mert elég sok érdekességet lehet megtudni belőlük, még akkor is, ha én magam nem cserélgetek
-
Drbonci
aktív tag
válasz batabe #23978 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz , nem azért cserélek romot mert unatkozom vagy nem lenne jobb dolgom , ami most van fent lassan betölti a két napot és úgy néz ki hogy megmarad , egyedül Pzoley hd romjai voltak még jók és amik tetszettek , felraknám ezt az 5.0-át de kinézetre nagyon hasonló mint a jelenlegi (RCMixHD v3.4.1) remélem ezzel nem sértem meg pzoleyt , viszont hibásak a szakácsok is mert mindig föznek vmi finomságot amivel csak felingerlik az embert Lenne csak egy-két fajta hami és nem válogatnánk
Mint jó magyar emberek a svédasztalnál csak durkálunk[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Tegnap este nálam is előadta a melegedős játékot a telefon. Elvileg már az a széria, ami nem gyári hibás, de ez most bukott meg. Nem csináltam semmit, a zsebemben pihent, és egyszer csak elkezdte égetni. Off, aksi le, vissza. Utána rögtön még egyszer eljátszottuk ezt, azóta semmi. Kezdjek aggódni? Visszavigyem gariba? Még pár hónapom lehet hátra, de már nem sok.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
mailman
tag
válasz pzoley #23997 üzenetére
S-OFF is van meg ha ki is toroltem es ugy masoltam be a filet akkor is olyan volt mintha nem csinaltam volna semmit, persze RW-be mountolva, azt kiveve hogy a file megjelent. Mindegy, majd turok masik root explorert, most eleg annyi hogy mukodik a powercontrol ugy ahogy en akarom.
-
őstag
igen, ez így van, de ahhoz hogy pl én megtaláljam a nekem tetsző romot és az igényeimnek megfelelő memória bővítő megoldást, bizony sok rom-cserén át vezetett az út.
jelenleg már én is csak arra törekszem, hogy uptodate legyek a vonatkozó xda-s topikkal, hogy akinek ezzel kapcsolatban van kérdése, azt meg tudjam válaszolni, de vannak olyanok akik csak most kerülnek a telefon közelébe és indulnak neki annak a folyamatnak amit én 5 hónapja kezdtem el.
szóval egy-két kivétellel azért szerintem mindenki efelé tart, csak épp nem biztos, hogy pont ugyanott tartunk az úton.it never gets easier, you just go faster
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- PlayStation 5
- Magic: The Gathering Arena
- Gumi és felni topik