Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Szia!
Köszi a választ megnyugtató.
Egy olyan kérdés merült fel még így "út közben". Ennél az A2SD+ Szkript a Terminalon keresztül kell beírni és úgy meg az app az EXt3 patricióra?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
MOst a Dézi meg a DÉZI S között az a különbség, hogy IS: 1GB lett és van elől kamera + 768MB ram lett benne?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Aryan
senior tag
válasz Damage401 #23651 üzenetére
Jó kérdés azt nem néztem. A NAND nálam át van particionálva így:
130MB -System
5MB - Cashe
302MB - Data302Mb egyenlőre elégnek bizonyult, játékok nincsenek fent. Viszont van egy progi amit marketről letudsz kapni és az átpakol minden cuccot az sd kártya ext3-as partíciójára:
S2E (simple2ext) - kipróbáltam nálam jól ment.
-
r4z
nagyúr
-
mumk1
addikt
Ezt próbálta már valaki? Nekem vadul tölti fel a zenéimet, de hogy hova? Megjelent rendesen a Music szinkronizálás is a google sync-ben.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Damage401
senior tag
RazoR!
Őszinte legyek veled, akkor egy így nagyon kevés lesz, megint az év telefonja címet viseljék. Mondjuk nyitott vagyok az új dolgokra, tegyük fel lenne benne NFC Chip tennék egy próbát
De ennyi "bővítéssel" hát inkább a felejtős kategória.
DEZI RULLLZÜdv
Pistamumk1: Ez a képen lévő rom a Miui?
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Ha valaki tud esetleg BIZTOS infóval szolgálni arról, hogy a 40k-s telókat hogyan kell rootolni az légyszi írja le ide.
Egyelőre az Amonra-s rész van benne, de még nem végleges. Ha tutira nem jó a CWM a 40k-shoz azt is írja le valaki, vagy linkelje, hogy honnan van az infó. -
Damage401
senior tag
Kérdeznék még!
Sokan EXT 4 patricióra esküszik, de ha jól tudom MInitool PatWizard meg Winfos alatt ez nem formázható olyanra ,csak Kubuntu vagyis Linux alatt. Ext 4 olyan mint a FAT32 helyett az NTFS? tehát mivel jobb?
Üdv
DamageSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Viper26
nagyúr
Kb mikorra várható portolt 2.3 Sense-el?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Damage401
senior tag
válasz Viper26 #23662 üzenetére
Ha jól láttam már a Dézi S Romja az új sensel meg a Gingerrel kint és az XDasok már dolgoznak rajta.
-
llaszlo
veterán
válasz mailman #23661 üzenetére
Mégis van vele probléma. Mert itt is írták többen. És eddig amit tuti volt a 20k-s PVT4-es telókra az a 2507-es cwm. A 2518-assal nekem is volt gondom. Pl nem ment rendesen a restore. Szeritnem nem véletlen, hogy a ROM maganer-ben még mindig a 2507-es verzió van.
Az amonra-t nem tudom, mert én nem használtam csak addig amíg rootoltam.[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Razor!
Most jut eszembe hogy, a nemrégiben kiadott Desire az nem 45nm csíkszéllel van? (Enyém még szerintem 65 eléggé be tud "Fűteni".
Hirtelen eszembe jutott
-
r4z
nagyúr
válasz Damage401 #23666 üzenetére
A Desire S 45nm-es processzorral jön (1:1 ugyanaz a processzor, a grafikus gyorsító és a RAM, mint a Desire HD-ben). És igen, a Bravo-ban még 65nm-es chip van.
Légyszíves tedd OFF-ba ezeket a kérdéseket, mert ez a "sima" Desire topikja.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Damage401
senior tag
Jaa jó azt nem tudtam hogy OFF topicos, azt gondoltam hogy Desihez tartozik
-
Straw
senior tag
válasz redbiro #23428 üzenetére
Kicsit hozzá írtam én is a listádhoz, és van 1 téma amit én válalnék, csak majd beszéljünk meg egy időpontot hogy mikorra.
Viszont szerintem kicsit jobban meg kéne határozni a témákat, mert a Mi az a Radio Rom biztos sok "kezdőben" felmerül és az szerintem már nem az általános kérdések témakörbe tartozik, és ez a kérdés hozza magával hogy mi az a RIL stb...
De mindenképp jó ötlet és én benne vagyok.42
-
mumk1
addikt
Még nem végzett a zenék szinkronizálásával, de az biztos hogy nem a Gmail-es tárhelyemre tölti, mert a meglévő 27GB-ból nem fogyott semmi, pedig már órák óta tölti fel. Kiváncsi leszek mi lesz belőle, ha működik a streaming is, akkor ki lehet dobni a nagy méretű SD-ket.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Damage401
senior tag
Más Téma!
Arra gondoltam, hogy az első hozzá szólást úgy kellene felépíteni, hogy "típusra" bontva. Értem ez alatt, hogy először csekkoljuk le llaszló módszerével, mivel van dolgunk. És lennének pontok pl.:
PVT3 -20k: Root menete
PVT4-20k: Root menete
PVT4-40k: Root menete
PVT?-??k: Root meneteÍgy felépíteni.
Mit szóltok hozzá?Köszönöm hogy végigolvastad.
-
MODERÁTOR
Van valakinek tapasztalat Exchange Actyve Sync-el?
Van egy problémám, ami talán a 2.2-es frissítés óta (lehet hogy más okból) merült fel.
A leveleket és Calendar bejegyzéseket gyönyörűen tudom szinkronizálni, viszont amint a Contact részhez ér, ott hibát ír ki, és azt nem hajlandó megcsinálni. Azt tudni kell, hogy a Facebook for HTC Sense is össze van rántva vele, de anno is össze volt, és működött.
Próbáltam már külön programmal, simán a HTC levelezőből, már átnéztem minden kontaktot (nincs-e véletlenül redundáns adat), de nem jutottam előrébb, sajnos ugyanúgy összeszarja magát.
Ez ROM független tevékenység, ugyanis gyári 2.2, Pzoley féle HD rom verziók (A2SD+, Data2ext++ 4.1, 4.2 és 4.4 alatt is hibás volt).
A google-el is kerestem megoldást, de vagy abszolút nem működött, valakinek, vagy csak a leveleket nem szinkronizálta, és ilyen jellegű hibával nem találkoztam.
Ötlet?
Ha senkinek nincs erre ötlete, akkor segítsetek abban, hogy hol tudom a contact típusát Exchange Actyve Sync-ről, gmail-re állítani, hogy legalább ott szinkronizáljon rendesen.
Köszönöm.
szerk.:
ja a hibaüzenet a következő:
Failed to connect to the server.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
mailman
tag
válasz Damage401 #23674 üzenetére
Ennek szerintem nem sok ertelme van, ha az Unrevoked 1 megfelelo beallitassal gyakorlatilag 1 kattintassal viszi az osszes elofordulo tipust egyelore...
1 leiras kell, bar mar le van irva ezerszer, aki akarja ugyis megtalalja, aki meg nem szan ra 5 percet annak hiaba magyarazol, 5 perc mulva itt lesz hogy "bootloopos a teloja jajistenem milyen dolog mar ez a root, oldjatok meg helyettem...."
-
Damage401
senior tag
válasz mailman #23677 üzenetére
Szia!
Ez is igaz. Csak hát LLaci kiindulásából merítettem fel eme témát
De akkor jólvan.Kösz szépen.
-
llaszlo
veterán
válasz mailman #23669 üzenetére
De minek kelljen utána újra feltenni a 2507-est? Mert utána már nem működik rendesen a többi verzió. Ezt már többen tapasztaltuk itt. Eleve a rootoláskor azt rakja fel az ember és kész nincs vele gond. Vagy az Amonra-t, de még mindig nem tudjuk, hogy a 40k-ssal mi működik rendesen. A PVT-nek semmi köze az erase size-hoz.
@mailman:
"Unrevoked 1 megfelelo beallitassal gyakorlatilag 1 kattintassal viszi az osszes elofordulo tipust egyelore..."Kivéve amikor nem viszi. És egyáltalán nem biztos, hogy a user hibája. Simán lehet a leírás is rossz.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz llaszlo #23679 üzenetére
Az előbb lemaradt, hogy én pl 5-6x próbáltam meg rootolni, mert abból a leírásból ami alapján csináltam lemaradt egy fontos infó, ami azt mutatja, hogy nem feltétlen user error van mindig. Igaz nekem nem lett semmi gondom belőle.
Az első hsz pl néhol felületesen írja le a rootolás menetét.
Én egy hülyebiztos leírást akarok készíteni. Aminek ha minden pontját végig csinálja valaki értelemszerűen akkor szinte biztos, hogy jó lesz a rootolás.[ Szerkesztve ]
-
mailman
tag
válasz llaszlo #23679 üzenetére
Szerintem azt sem erted mit irsz
Senki nem mondta hogy fel kell tenni a 2507-est. Sot. Mi az hogy nem tudod mi mukodik jol a 40k-ssal? Eleve a 40k-sok csak AmonRA-val voltak normalisan menthetok az elejen, mielott barmit hozzapiszkaltal volna (root, S-off, barmi), a CWM elhibazta es lett szep felteglad. Az elso CWM a 2.5.1.8 volt asszem ami mukodott ezeken. Nagyon sok advanced user keruli Desin a CWM-et, nem veletlenul. A dolog szepseghibaja hogy AmonRA mar nem fejleszt desire tovabb. Ha nekem nem hiszel legalabb az XDA-n olvasgathatnal, mielott barmit irsz...
A PVT-nek semmi koze az erasesizehoz azt kiveve, hogy a 40k-sok a PVT4 verzioval jelentek meg Ez viszont egy eleg fontos motivum annak aki az elejen elkurta emiatt a telojat....
-
llaszlo
veterán
válasz mailman #23681 üzenetére
De attól, hogy PVT4-es még nem jelenti azt, hogy 40k-s az erasesize, mert lehet 20k-s is. Nekem PVT4/20.000-es van.
És te érted amit írsz? Root nélkül hogyan teszed fel az Amonra-t?
mielott barmit hozzapiszkaltal volna (root, S-off, barmi),
De lehet én tudom rosszul és fel lehet tenni.
Azt hányszor kell még leírni, hogy többünknek votl gondja a 2518-assal? Többen pl pzoley is írta, hogy vissza rakta a 2507-est. És az nekem is jól működik 20k/PVT4-el. De 40k/PVT4-hez már inkább Amonra kell esetleg újabb CWM kell. De a CWM nem biztos, hogy rendesen működik.
De mi nyilván f@szkodásból írtuk le, hogy kinek mi mikor nem működött. -
racerx
őstag
Én kurvarégen rootoltam, ugyhogy sokat nem tudok hozzáfűzni, a régi gépeken simán megy minden az unrevokeddel, és a cw2507 bőven jó.
Viszont azt biztosan állíthatom, hogy ez a cw a legmegbízhatóbb, nálam még SOHA SEMMI gondot nem okozott (se 2.2, se gingeren), viszont a 3 mas sorozattal voltak gondjaim, és az alpharevessel is.
2518 as konkrétan ne rakta vissza backupt.[ Szerkesztve ]
-
mailman
tag
válasz llaszlo #23682 üzenetére
latod, a hulyeseg ragados, rom-ra gondoltam nem rootra
Azt pedig senki nem allitotta hogy a PVT4 csak 40k-s lehet. De ha PVT4es a telcsid es nem vagy kepes egy adb-t loni hogy megnezd milyen a flashIC-d akkor bizony 2.5.0.7-tel nezel butan viszaallitas utan...
Es ha nem ertenem, hogy gondod/gondotok/gondjuk volt a 2518assal akkor miert hasznalnek AmonRA-t? Hmm?Szeretem mikor valakinek alapveto hianyossagai vannak szovegolvasas es ertelmezes teren. Lehet ezert sikerult 6-odjara a root-od is...
[ Szerkesztve ]
-
-
racerx
őstag
-
laszlo0314
csendes tag
válasz llaszlo #23682 üzenetére
Teljesen egyetértek veled,mert 1 magyar fórumban sincs normalisan leirva a root.Én az XDA-án találtam meg a megfelelőt,és sikerült 1-ből.Ellentétbe a magyar leirással-5 ször ugyan azzal a hibával ki dobott.Ilyennél sajnos két szó meg cserélése is nagyon sokat számit.Ezért javasolnám a videó szemléltetést.
-
racerx
őstag
Egyébként kíváncsian várom mikor és hogy portolják át a sense romokat!
Bár most GV 1.4-el meg vagyok elégedve, go launcherrel gyors is, gördülékeny is, de azért néha hiányzik a sense -
racerx
őstag
-
őstag
nem tudom srácok, én rohadtul nem vágyom vissza a sensre, ha gingerbread, ha nem.
it never gets easier, you just go faster
-
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
válasz redbiro #23697 üzenetére
Így van. Szombat óta van fent lassan egy hete és le a kalappal richardtrip elött. Tényleg nagyon ott van, gyors, atom stabíl, sehol egy megingás. Azt hiszem amíg nem jön ki használható 2.3-as MIUI, addig maradok ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest