Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezek a HTC Desire készülékek tudnak magyarul vagy csak angol?
Vagy lehet frissiteni a nyelvet vagy vmi más megoldás?
Előre is köszi a válaszokat. -
szegto
senior tag
Üdv.
Lenne egy "láma" kérdésem.
Mi a különbség a független és szolgáltatótol függő telónál?
Leszámítva a sim kártyát.
Valamiféle szolgáltatási hátrány? Pl nem tudom frissiteni 2.2-re.. vagy később 3-ra vagy akármi más?
Vagy ugyan úgy elérhető minden Android és HTC téren is? -
szegto
senior tag
Ezt találtam a rootolásról:
- Az SD kártyára is tudunk telepíteni
- WIFI hotspotként tudjuk használni készülékünk! Ez nagyon jó, kipróbáltam Nexuson
- Screenshotot tudunk készíteni
- Jobb memória kezelés, kevesebb lassulás
- Tökéletes backup/restore
- "Market enabler" segítségével más országok akár fizetős marketjét is kiválaszthatjukAkkor ezek gyári telenoros készüléken el sem érhetőek?
Mindenképp rootolni kell ha ezeket is használni akarom?
Valamint a szolg. függőt is ugyan úgy kell rootolni mint ha független lenne?Köszi
-
szegto
senior tag
Akinek telenoros készüléke van, elmondaná, hogy milyen hátránnyal küzd a gyárilag függetlennel szemben?
Android verziókat lehet frissiteni? Pl ha amit veszek 2.1 van akkor tudok rá tenni 2.2-t?
Vagy vmi más dolog.....?
Köszi a választ és sorry ha már volt ez a kérdés. -
szegto
senior tag
Üdvözlet.
Olyan gondom van a Desire-mmel, hogy este leveszem a töltőröl, aztán reggelre a 100%-ból lemegy 73%-ra, miközben nem is használom, csak stand by-ban, hogy reggel ébresszen.
TasKillerrel kilövöm az összes progit, de mégis vmi lehuzza az aksit.
Viszont ezt nem mindig csinálja.
Van hogy csak 5%-ot merül egész éjszaka, tehát ez a 73% kicsit idegesítő.
Ennyire xar lenne az android, hogy nem tudja megfelelően kezelni a progik lelövését?Vagy van vmi speckó progi amivel ki lehet lőni normlisan a futó programokat hogy ne huzza tovább az aksit?
Köszi a választ előre is.
Üdv -
szegto
senior tag
Köszi a válaszokat.
Hazaérek, utánanézek ezeknek a progiknak.
Egyébként csak Wifin netezek otthon, a 3g ki van lőve ugyanis egész nap gép előtt ülök így felesleges a mobilnet is.
Ha mégegyszer lesz ilyen, megnézem hogy melyik program a ludas.
Üdv. -
szegto
senior tag
Feltelepitettem ezt az Anysoftkey-t, de semmilyen változást nem látok a billentyűzeten.
Telepités után bekell vmit állítani hogy ezt használja?
Sehol nem találtam eddig hogy hol kellene.
Üdv -
szegto
senior tag
Lenne egy kérdésem:
Csinálni akarok nandroiddal backupot.
Nyomom a hang le+bekapcsot. Bejön a menü.
Rányomok hogy recovery, elsötétül a kép és középen megjelenik egy telefon, rajta egy háromszög, benne egy felkiáltójel.
Miért nem jön be a recovery almenüje?
Valamit rosszul csinálok?
Rootolás előtt elég ezzel csinálni backupot? Mármint arra értem, hogy ha mégsem tetszik a rom és vissza akarom tenni az eredetit.
Az adatokat már lementettem mybackup progival.
Köszi a választ -
szegto
senior tag
válasz james008bond #16006 üzenetére
Akkor van arra lehetőségem, hogy a mostani gyári romról csináljak egy másolatot?
Valamint ha sikerülne majd vmikor visszarakni az eredeti rom-ot, akkor a frissitéseket ugyan úgy le tudom majd tölteni rá? pl 2.2-ről 2.3-as androidra?
Nem nagyon vagyok képben root ügyben így bocsi ha hülyeséget kérdezek. -
szegto
senior tag
válasz racerx #16009 üzenetére
Aki hasznàlja a leedroidot: megèri lecserèlni az eredeti htc felületet erre?
Az egyetlen dolog amitöl felek,hogyha nem tetszik a rom honnan szedek eredeti romot ha nem tudok backupot csinálni.
Vagy csak én gondolom ilyen nagy dolognak a rootot?
Valamint root itán minden 0-ròl indul beleértve a telefonszámokat is?
Kösz a válaszokat. -
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam ezt sd kártyáról:
LeeDrOiD_V2.3b_A2SDMiután felrakta újraindult párszor... be is konfiguráltam de folyamatosan dobálta az ablakokat hogy zárjam be ezt meg azt. Végül elindult nagynehezen de kb 1mb szabad hely volt a telón. Aztán bekattant és mindig csak újraindult.
Mit csináltam rosszul?
Vagy nem ezt a verziót kéne feltennem?
Eddig gyári 2.2 volt rajta. -
szegto
senior tag
Tegnap sikerült végül feltenni a Leedroid 2.3b-t, eddig minden ok vele. DE.
Valaki tudna ajánlani vmi jól kinéző szkint Leedroidra? Mert így most ugyan olyan mint volt csak több hely van rajta.
Keresgéltem de csak elvétve találtam 1-et 1-et.
Vagy valami olyan rom-ot ami dizájnos jól használható és stabil? -
szegto
senior tag
Valaki tudja esetleg hogy ezt az órát hogyan tudnám felrakni Leedroidra? vagyis a kérdés inkább hogy honnan.
Kép
Vagy csak ROM cserével lehetne? Melyik ROM ez? -
szegto
senior tag
válasz james008bond #16188 üzenetére
Igen te linkelted.
De a hóesés meg az óra nem ugyan olyan mint leedroidon vagy gyári rom-on.... mert az is fancy widget.
Akkor vszin a ROM jeleníti meg máshogy..... -
szegto
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy valahogy vissza lehet állítani a Root-ot alaphelyzetbe? Mármint hogy ne legyen root jogosultságom+gyári rom vissza?
Vagy ez már így marad? -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdekelne, hogy a GPS-hez be kell valamilyen opciót kapcsolni, hogy a mobilcella segítsen a hely meghatározásban?
Benyomtam a GPS-t, valamint a mobilnetet, van is mozgás... bár kb-ot szedeget miközben megy a google maps, de folyamatosan azt írja, hogy waiting for location.
Leedroid 2.3b ROM van fent.
Mennyi idő lenne optimális esetben megtalálni a műholdakat mobilnettel?
Vmi ötlet? -
szegto
senior tag
Üdv.
Vki próbálta már ezt a romot?
ReflexTSenseHD v1.5.1
Tapasztalat?
Mennyire szivja jobban ez a HD rom az aksit mint pl egy Leedroid vagy hasonló romok? -
szegto
senior tag
Van erről valahol valami leírás, hogy hogyan tudom kiszedni a rom-ból azokat az app-okat amik nem kellenek nekem?
-
szegto
senior tag
Hát mondjuk mind2.
Most van fent egy ReflexTSenseHD 1.5.1, bár ahogy most működik az megfelelő, csak néha elgondolkozik, hogy mit is akarok csinálni.... megakad 1 pill-ra.
A pZoley félre A2SD HD rom csinál ilyeneket? Mert ha nem akkor cserélem arra.Tehát maradjunk akkor inkább a telepitendő rom-nál.
Zip-ből kell törölgetni dolgokat? -
szegto
senior tag
Üdv.
Felraktam a pzoley féle HD ROM-ot.
Ahogy észrevettem, hiányzik belőle a Gallery alkalmazás... nem a sima galéria ahol mindenhonnan lehet képet nézni, hanem ami látványosabban kidobálja a képeket, talán kicsit 3d-s is. Az előző Hd rom-ban benne volt, de ebben nem találom.
Honnan tudnám azt a legegyszerübben beszerezni? Mi a neve annak?
Gondolom egy apk fájlt kéne feltelepiteni....
köszi -
szegto
senior tag
Egy újabb kérdés, mégpedig több rom-nál láttam ilyen átlátszó gombot a főképernyőn, valamint mikor zárolva van a telefon. Az előző hd-romban is volt ilyen amit használtam.
Azt nem lehet valahogy átrakni ebbe a pzoley féle hd romba? Láttam hogy vannak felszinek a beállításoknál, de nincs közöttük ez.
Vagy rom telepités előtt? Vagy vmilyen módon? -
szegto
senior tag
Az UOT Kitchen utolsó lépéseként van egy ilyen hogy adjam meg a framework-res.apk fájlt.
Ezt hol találom?
Valamint pZoley HD rom esetén melyik rom-ot kell kiválasztani a listából hogy működjön az elkészült szkin? -
szegto
senior tag
Sikerült regelnem a htc sense -ben.
Azt tudja esetleg valaki, hogy hogyan kell használni ezt a helymeghatározást? Bekapcsoltam a telómon a Telefonkereső opciót a Hely menüpontban ahogy írta a weboldalon, de még mindig nem látok semmit.
A telefonszámot milyen formában kell megadni? Gondolok itt az ország hívókódjára.+3620? vagy 003620?
Már próbáltam sokféleképpen, de nem jövök rá.
Vagy ez nem is működik sima desire-el csak HD-val? -
-
szegto
senior tag
Valaki tud vmi megbizható és gyors ROM-ot ami nem nagyon szaggat nyomkodás közben?
Most ez van fent:
ReflexTSenseHD_1.8_Sense_DHD_2.2_FRF91_A2SD+
Mikor feltettem frankó volt, gyors meg minden, de mostanság elkezdett szaggatni meg akadozni.
Vagy tegyek fel HD helyett sima rom-ot?
Már nem is emléxem milyen a sima rom, mostanság HD van egy ideje.
pZoley féle új HD rom milyen?
Vagy Leedroid 2.3d?
Valamint ezt a turbó modot hol lehet kapcsolhatni? Valamint mennyivel fogyaszt többet turbó moddal?[ Szerkesztve ]
-
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy tud e valaki Application protection-höz vagy ES Security manager-hez hasonló progit ami jól működik Desire-n.
A lényeg hogy az alkalmazások indításánál amikhez beállítom, kérjen jelszót.... pl üzenetek megtekintése stb....
A fent említett 2 is jó lenne, de csak akkor működik jól, ha a jelszóval védett program elindítása után a házikó billentyűvel lépek ki. Ha a vissza nyillal, akkor következő indításkor már nem kér jelszót.... tehát xart se ér.
Vagy kell vmi beállítás?
Köszi -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék miért van az, hogy a naptárban a facebook-os események néhol 10szer is szerepelnek?
Pl egy esemény egy napon 10szer ismétlődik.
Erre van vmi megoldás?
Több rom-on is előfordult már ez.
Most HD rom van fent, már nem emléxem pontosan hogy melyik, de ez most egész jó működik, csak ez a naptáros dolog zavar kicsit.
Köszi a választ.[ Szerkesztve ]
-
szegto
senior tag
Nemrég írtam, hogy a facebook-os események néhol 10szer is megjelennek a naptárban.
Olvasgattam neten, de nem nagyon találtam rá megoldást.
Ami feltünt, hogy a gmail-es cimemen ugyan igy megjelenik soxor 1-1 esemény, azonban nem nagyon tudom őket törölni, max egyenként, dehát az felejtős....
Áhh kész vagyok már hogy ennyire elbaszta a dolgokat vmi.... csak nem tudom hogy végülis mi kavarhatott be.... facebook, vmelyik rom,vagy gmail?
Aki azóta talált megoldást erre a problémára pls irjon akár pü-be is.
Vagy csak nálam van elb*szva vmi?
Köszi -
szegto
senior tag
Köszi a választ..
Végülis megoldódott, ugy hogy a google eseményeket kiiktattam, igy most már frankó a naptár.Kérdésem az lenne még, hogy a ROM típusok közül melyik lenne a leggyorsabb?
A2SD,Data2sd,Extended,Data2Extended++???
Most A2SD van fent, de néhanéha szaggat pl billentyű feloldáskor idő kell mig magához tér.
A fenti romok közül vmelyik kiküszöböli ezt a dolgot?
Memória kártya a gyári van benne, fogalmam sincs milyen.Pzoley HD-ROM-FN-V5.0/ V5.1-1.84.62.2-data2ext++ romján gondolkozok, de nemtom mennyire lenne gyorsabb.
vki irjon vmi okosat pls.Üdv
-
szegto
senior tag
Valaki tud valami megoldást, hogy USB kábellel csatlakoztatva a telót, lássa az Ext3 particiót a particionáló program?
Próbáltam ugy, hogy csak simán lemezmeghajtóként csatlakoztatom a telót, de csak a Fat32-es particiót látja a Win7.
EASEUS Partition Master Home Edition progival próbálom.
Valamint végig csináltam a telóhoz az Android USB Driver telepítést, de igy se látom csak a fat32-t....
Valamint ha Recoverybe lépek be és rádugom az usb kábelt, látom a fat32-es part-ot, de total commanderben nem tudok belelépni mert azt írja hogy nincs ilyen meghajtó... pedig az ikonja megjelenik.
Azt sejtem, hogy ha kártyaolvasóval csinálnám akkor látnám, de sajnos nincs nálam a laptopom. :S
Vki vmi ötlet? -
szegto
senior tag
Mi a különbség a D2WE és az A2SD között azon kivül hogy e D2WE-nek 1-1,5 gb-ig irják az ajánlott partició méretét, az A2SD-nek pedig 0,5-1,5GB-ig?
Kell ez nekem vagy maradjak A2SD-nél? -
szegto
senior tag
Hi.
Csináltam UOT Kitchen-el egy zip-et.... feltöltöttem a framework-res.apk-t aztán megcsinálta a zip-et amit leszedtem,majd recovery-ből flasheltem, de most a HTC induló feliratnál mindig ujraindul... vagyis onnan nem nagyon tud tovább menni.
A zip-be töltöttségjelzőt, valamint windows slide effectet tettem bele, összesen 3 mega az egész zip.
Vki találkozott már hasonló problémával? -
szegto
senior tag
válasz racerx #24323 üzenetére
Mert ha a felajánlottakat szedem le, az nem lesz gáz, hogy nem az én framework-res.apk-val van csinálva a zip?
Egyébként RCMIxHD_v3.0_A2SD van fent.
Valamint az ott feltöltött zip-ekben nem nagyon tudom h mik vannak.
Nekem egy kör töltöttségjelző kellene amit kiválasztottam, mást nem is tettem bele.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest