Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz Pluto69 #14804 üzenetére
Nem, ha visszaállítod eredetibe, akkor a gari él!
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
N4ri87
senior tag
Csak független készülékkel van tapasztalatom, ott viszont csak abban az esetben ugrik a jótállás, ha rootolt/moddolt készüléket szeretnél garanciáztatni. Viszont mivel esetünkben a root szoftveres eljárás, így egy gyári rom "updatelésével" a root eltűnik, azaz a készülék továbbra is garanciális.
C805
-
r3v0Lut10n
senior tag
4 Gb-ost kapsz alapból hozzá
be quiet! Silent Base 801 - Asus X570-Plus TUF Gaming - AMD Ryzen 7 5700X3D - Thermalright Phantom Spirit 120 - Corsair LPX Vengeance 4x8 Gb 3200 CL16 RAM - PowerColor Hellhound 7900XT - WD_Black SN850X & Sabrent Rocket 1TB NvME - 2x 6TB Storage
-
premete
veterán
válasz Pluto69 #15568 üzenetére
tegnapelőtt rendeltem egy normális kártyát: [link]
Elég ekkora, volt 16 GB-osom, de felét sem használtam; inkább legyen 8 GB-os, minőségi, mint 16 GB-os gagyi, a-data és egyebek. A-Datám tönkrement egy 4 GB-os, akkor, amikor még 120.- EUR-ba fájt a mutatvány.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
BoB
veterán
válasz Pluto69 #16320 üzenetére
Azért kékes mert a kék subpixelek halnak el a leggyorsabban és idővel csökken a fényerejük. Ezért ha gyártásakor kicsit erős a kék akkor a későbbi romlás (a kék fényerő csökkenése) kevésbé szembetűnő.
szerk.: de sztem amoled jobb
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
TheProb
veterán
válasz Pluto69 #16582 üzenetére
Hát erasesize-om sajnos 40k, akkor elfelejthetek minden módszert? Vmint root és főzött rom nélkül is lehet növelni az akku időt, mert baromi gyorsan lemerül a telefon (kb. 10h folyamatos nyúzás mellett)? Továbbá ami nagyon idegesít hogy alig tettem rá pár app-ot és már folyamatosan vinnyog hogy tele a teló memória, amit tudtam átraktam mind sd-re de ennek ellenére is. Erre van olyan megoldás ami root nélkül is megy?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
sippet
senior tag
válasz Pluto69 #17490 üzenetére
bár nem tőlem kérdezted, de premete is a defrost romokat emlegette (szerk: közben már látom, hogy az oxygent ajánlja). ez iránt én is kezeskedek, egy tökéletesen kiforrott romról van szó, ebben már az égvilágon semmi bug nincs, minden működik, minden fasza, ráadásul tele van tömve a cyanogenmod okosságokkal. amióta defroston tolom (kb. szeptember óta), soha nem váltottam semmi másra egy hét miui-t leszámítva, csak az aktuális romfrissítéseket telepítettem fel.
a legutolsó frissítés egyébként mint láthatod, december 12-én jelent meg rá, és több már nem is várható, ugyanis az összes aosp romot fejlesztő ember, így richardtrip is most már a gingerbreaddel foglalkozik, de ezeknek a romoknak még van még néhány gyerekbetegsége, egyelőre szerintem nem érdemes tartós használatra berendezkedni rajtuk. ha kijön a nexus1 hivatalos update, és a desire-ön is elkezd dolgozni a cyanogenmod csapat, onnantól kezdődik majd igazán a móka.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Pluto69 #17928 üzenetére
Ha azt az 1 nyamvadt pipát berakod, nem fog kapcsolódni. És ez nem sense, hanem google feature. Másrészt a 2 év alatt a 3ból egy Androidos készülék nem kapcsolódott a netre az engedélyem nélkül. És nem volt semmilyen segédprogram sem. Szóval felesleges emiatt feszültséget gerjeszteni. A PC-d sem kapcsol be, ha te nem akarod, és a mikró sem melegít addig, amíg meg nem nyomod a start gombot. Kicsit gondolkodjunk már, mielőtt az újoncokat hülyeségekkel bizonytalanítjuk el.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
premete
veterán
válasz Pluto69 #18040 üzenetére
Nézd meg a két képet, mindkettőt ugyanaz írta, csak az egyik lehet igaz, kizárásos alapon.
Ha nem érted, akkor ne szólj bele, ahogy múltkor az omimózus "fizetnek nekem, hogy kritizáljak" témakörben kifejtett véleményedre.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz Pluto69 #18043 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy te voltál, csak ahogy kommentáltad. Ahogy ebben a T-mobilos dologban: Mindkét képet a t-mobile weboldaláról szedtük le, a fő kép szerint 2 év teljeskörű garancia van a desirére, alatta a garanciális feltételeknél pedig 12 hónap t-mobilos, plusz 12 hónap korlátozott, amit a gyártó ad, és a gyártó weboldalára küldenek további információkért, ahol 2 év korlátozott garancia szerepel.. Most melyik az igaz, mindkettőt a T-Mobile írja?
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
LouiS22
veterán
válasz Pluto69 #18984 üzenetére
Ballagj már el a beállításokba és nézd meg, mi az első pipa: enable roaming net. Pipa ki, és máris nem fog külföldön mobilnetezni. Én KIPRÓBÁLTAM - többször is - szóval tapasztalatból beszélek.
Mi alapján döntse el? Felteszi és kipróbálja. Tudod: TAPASZTALAT. Szerinted aki itt tanácsod ad, honnan tudja? Nem, valószínűleg nem az xda-n olvasta, hanem saját kárára, vagy előnyére kitapasztalta. Zoley is azért csinál jó ROM-okat, mert próbálkozik, elbukik, aztán rájön a megoldásra. Ennyi.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest