Hirdetés
-
LOGOUT.hu
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkpower
aktív tag
válasz pzoley #16498 üzenetére
Na mondjuk az az érdekes,h akkor pont nem telepítettem semmit. Persze jó pár egyéb program felkerült rá ugye, böngésző, skye, msn, gameloft játékok stb. Akkor viszont nem jelzett vissza ilyet. Tegnap meg lehet valamelyik progi cache, vagy egyéb átmeneti tára megnőtt, és elfogyhatott a hely.
Most úgy áll a dolog, hogy a karin még 650mb hely van az 1gb ext3 partíción, a belső viszont 15 alá esett -
llaszlo
veterán
válasz trblaise #16499 üzenetére
Javaslom legkötelebb így járj el.
Olyan nincs, hogy egy partícionáló program nem látja a partíciókat, de a telefon igen.
Linux gparted? Vagy a recovery-vel újra partícionálni. -
CSiPet2
tag
Nem tudom ismerős-e valaki az Aldiko nevű ebook progiban. Root előtt gyönyörűen ment, baromira tetszett.
Most viszont a frissen telepített újraimportált könyvek (ugyanazok a fájlok lettek importálva) megnyitásakor a progi 100% cpu loadot csinál. Betölti a könyvet (bár lassabban mint eddig), de folyamatosan pörgeti a procit. Az egész gép laggol (arról nem is beszélve, hogy mennyi áramot eszik).
Bármi ötlet? Reinstall már megvolt...Amúgy az az új kernel elég szép fogyasztást csinál, 8óra wifi meg hsdpa mellett 7%-ot csökkent az akku...
-
trblaise
tag
válasz llaszlo #16505 üzenetére
2.5.0.7-es ClockworkMod van fent és ebben nincs partitions menü csak mounts and storage. Abban rányomtam a format sdcard-ra és ez az hibaüzenet jött:
E: Can't mount /dev/block/mmcblk0 (or /dev/block/mmcblk0p1)
(Invalid argument)
Error mounting /sdcard/!
Skipping format...
Done.Zsííír. Ezt a megoldást is kipróbálom majd, hátha sikerrel járok.
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Nekem pár napos a telefonom, a frissítést én is megkaptam. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha jól emlékszem, akkor alapból nekem az internal memory storage-om kb 80-90mb szabad hely volt, ez normális?
-
james008bond
őstag
válasz pzoley #16442 üzenetére
Szia!
Ha végeztem ezzel a mount /system buherálással ( QTAB-vel is működik? legalábbis itt látja a telefont recovery-ben ), akkor recovery--->unmount system, majd vissza, és reboot?Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #16512 üzenetére
Szia!
Igen.
-
rekid
addikt
Üdv!
Én is tulaj lettem. A kérdésem az lenne hogy az első hsz.-en kívűl van e valami amire kezdő androidosként figyelnem kellene vagy esetleg a készülékkel kapcsolatban? (Kicsit sokaig fog tartani a 16ezer hsz. )
Üdv!Gyáva népnek nincs hazája!
-
pzoley
őstag
Sikerült megint feloldanom egy desire korlátot, miszerint a memória felosztását csak az Alpharev, illetve a Custom Partícióval lehet megváltoztatni.
A legjobb példa rá, a mindig egyesek által lehurrogott HD rom, mivel mérete miatt nem fér el a system-ben, és nem biztonságos memóriakártya hiba esetén.Ez már nem így van, ugyanis megoldottam a memóriák közötti átjárást, és nem kell semmilyen nand partíció módosítás !!
Az oldalamra feltettem egy olyan általam tegnap készített HD rom-ról készült képeket, amin lehet látni, hogy mi fér bele a nand-ba.Erre bármit lehet mondani, csak azt nem hogy ki van gyomlálva !! Az sd kártyán 1 partíció van, FAT32, tehát mint az eredeti froyo 2.2 ha kiveszed kártyát, semmi változás nincs sem boot-olási időben, sem sebességben, mivel a dalvik cache is a belső nand-ban van.
Ez csak a példa, amely mutatja, hogy igen is bele lehet tenni a HD rom-ot csak a nand-ba. Ezt kiegészítve az A2SD+ script-tel, vagy az extended script-el szinte bármit meglehet csinálni, hiszen akkor csak az általad feltett új programok esnek ki sd hiba esetén !! Bármelyik rom-mal meglehet csinálni, független a rom méretétől !! Bár szerintem a hd-től nagyobb méretű rom
Ha van akit érdekel a téma, részletesen leírom a működését, mivel ezzel a módszerrel otthon, egy Notepad++ -szal, mindenféle programozói tudás nélkül, a rom-ját saját maga tudja módosítani, a nem használt app-okat törölni, illetve az által mindig használt app-okat fixen belerakni.
Ilyen "kaját" konyhán nem lehet főzni csak otthon.[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
válasz premete #16493 üzenetére
Üdv! Felraktam az általad javasolt kerenelt a baadnwz féle v1.3-as DHD romra, elsőre úgy néz ki, hogy tényleg takarékosabban működik, látszólag a menükben is gyorsabb, finomabb a mozgás, játékokkal sincs gond, viszont az iGO elég drasztikusan lelassult, van erre valami megoldás?
-
llaszlo
veterán
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Elképzelhető, h vennék egy Desiret innen az aprók közül, Érdemes vmire figyelni, mi kell a garihoz, számla és gari levél?
Let's begin, de gozaimasu!
-
Criton
veterán
#16508 ra valaki
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #16519 üzenetére
Pedig ott van !!
-
LouiS22
veterán
-
kidifirnigel
csendes tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
2 hete lecseréltem a Hero-mat egy Desire-re. Minden szuper, csupán a nyamvadt belső memória fogyott el mára teljesen...Hero-val sose fordult ez elő, mindig volt még pár mega szabadon.
Áttettem amit lehet SD-re, de így is szűkösen vagyok.
Azt láttam, hogy muszáj rootolnom, hogy minden az SD-re települjön, de a sok verzió kötül nem jöttem rá, hogy melyik jó nekem, gyári 2.2 van rajta, T-függő.
Amit megnéztem: Hboot 0.93.0001, és PVT4 ship s-on -
-
Pluto69
tag
Karácsony van, ne csodálkozz ha kevesen kockulunk a gép előtt
Amiket Te is leírtál, megnézni, h az IMEI szám (*#06#) stimmel-e a garin lévő IMEI-vel,
ha hálózatfüggő akkor fennáll a lehetősége hogy esetleg letilthatja a szolgáltató, ha nem fizetik az előfizetést amire vásárolták. De talán már erre is van vmi formanyomtatvány, talán.
Adásvételi: [link][ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz james008bond #16533 üzenetére
De ott volt az, csak szerintem nem frissítetted az oldalt.Leírás készül.
-
darkpower
aktív tag
16501 re valaki? Letöltöttem egy új progit, de attól is inkább a belső tárhely fogyott... meg egy kicsit az ext3-as, de javarészt a belső...
-
bigsee
addikt
válasz kidifirnigel #16532 üzenetére
Beírhatnád az erasesize méretet, kíváncsi vagyok, hogy T-nél mi a sláger. Enyém Telenoros, és 40000 erasesize-os, a megoldás: XDA megoldás. Ezzel nekem felment a Leedroid és a HD ROM is...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
rekid
addikt
hali!
Kellene egy pici segitseg. A personal menuben sikeresen be állitottam hogy csak a telefon memo bejegyzeseit jelenitse meg, de Phone-nál nem találom settingsben nincs.
Van ötletetek hogy hol lehet ezt belőni?1500 hsz-t mar átnyálaztam.. ennyi hulye vitat regen lattam pedig e51 topic is termékeny volt
Előre is köszi!
Gyáva népnek nincs hazája!
-
pzoley
őstag
válasz llaszlo #16543 üzenetére
Az erasesize a flash chipnek az egyik jellemzője. A flash-t lehet byte-onként és page-enként írni, olvasni, törölni. Az erasesize méret határozza meg, hogy egyszerre mennyi byte-ot töröl.
Most az a gond, hogy az eddigi 0x20000 helyett 0x40000 / hexa / lett ez a méret, tehát egy blokk törlése esetén 2x annyi adat fog törlődni !! Ezt kell módosítani majd a recovery-kbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest