- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Greg.
csendes tag
Ma voltam egy boltban, ahol megnézegettem; hát tényleg elég nagy és nehéz is (a TC-hez képest pláne). De valamiért mégis tetszett.
Az eladó nagyon a HP ellen, a HTC mellett kampányolt. Azt mondta, hogy a HP-re 1 év garancia van (a TC-re 2 év), de elég rossz is a szervíztámogatásuk. Ráadásul még hozzátette, hogy még nem is fut rajta az IGO8.
Ami azért furcsa, mert látom, hogy külföldön IGO8-cal is árulják a 614c-t.
-
Greg.
csendes tag
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
Tehát a telefonos résznél a hang kristálytiszta és kellően hangos?
Nem lenne baj, ha nem 1 monstrumot kellene cipelnem, ami még a zsebemet is lehúzza (de ha a 614c gyorsabb, mint a HTC-k...)... Bár nekem a tesztből az jött le, hogy nem gyorsabb, mint a Touch Cruise, csak stabilabb a gps része.Másrészt IGO8-at szeretnék futtatni rajta és szeretném, ha tökéletesen (folyamatosan és nem akadozva) futna!
Nem tudod véletlenül, hogy hány év garanciát adnak rájuk hivatalosan?
Esetleg van valami ezen érvek alapján, amire még érdemes lenne egy kicsit várni? -
Greg.
csendes tag
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
Hello!
Neked talán már volt a HTC Touch Cruise is a kezedben... Szóval az lenne a kérdésem, hogy te melyik készüléket ajánlanád; ezt a 614c-t vagy esetleg valamelyik HTC-t? Engem elsősorban a telefon és a gps rész érdekel. De ezek tényleg legyenek a hibátlanok!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest