Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atravel
tag
válasz
ocecica #11410 üzenetére
Szia,
Ha megtalálod ezt a teszter alkalmazást, az érdekelne.
Van két noname kábelem, meg egy adapterem. A gyári gyorstöltőt nem nagyon használom, mert szerintem a hagyományos 5V 1A jobban kíméli az akksit, de azért jó lenne tudni, hogy nem fogják hazavágni a cuccokat a csatlakozó miatt. -
atravel
tag
válasz
ocecica #11190 üzenetére
Amikor próbálkoztam ilyenekkel, azt vettem észre, hogy ezek nem kapcsolják ki a kijelzőt, hanem csak befeketítik, és zárolják... így tudja ébreszteni a készüléket... Ha gombbal kapcsolod ki, akkor nem tudod ébreszteni.
Egy próbát megérhet, de szerintem nem érdemes sokra számítani, ha kernel szinten nem támogatott tap to wake -
atravel
tag
válasz
Adami83 #11193 üzenetére
Én rendeltem ebayről 2 kábelt, mindkettő tölt és adathoz is jó. Sima, occó 0.99$.
Szintén rendeltem micro USB átalakítót, ami mindig nálam lehet, ha megszorulnék töltő hiányában jó lehet. Az is tölt.
Ugye nem minden töltő volt USB aljzatos adapterrel, hanem sok madzaggal szerelt. Azoknál is jól jöhet az átalakító... -
atravel
tag
válasz
Tanczi01 #11087 üzenetére
OTG kábelt ebayről rendeltem. Egyelőre csak pendrive és egér volt rádugva. Azok szépen mentek.
Tavaly novemberben rendeltem. Már nem aktív a termék, csak hasonló cikkek mentén találtam ezt a linket
http://www.ebay.com/itm/Type-C-USB-3-1-Male-To-USB-3-0-Female-Plug-OTG-Adapter-Data-Cable-Connector-/322079085108?hash=item4afd68d234 -
atravel
tag
Szép jó reggelt.
Hozzám került egy USB-C - HDMI kábel, de nem tudom rávenni a telefont (frd-l19), hogy kiadja a képet és hangot a TVre.
Sajnos nem találok infót, hogy mhl képes-e a H8. Valakinek van erről infója?
Egyelőre B131 van fent, amit automatikusan ajánlott a frissítések között. A B360 is ott kínálja magát, de attól még egy kicsit félek... -
atravel
tag
Használja valaki a H8-at TV-re kötve? Elvileg létezik USB-C HDMI kábel. Működhet a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest