- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Más EU ország nem probléma, mert páneurópai garancia van. Így, hogy ők ajánlják a közvetlen gyártói szervizes intézést, nagy valószínűséggel rendben van.
Viszont netes vásárlásnál van 14 napos elállási jog. Ez idő alatt le tudod infózni a gyártónál IMEI szám alapján. Illetve hogy valóban jogosult -e a magyarországi szervizelésre.
Egyébként az a "szerencsés" eset, hogy több ország központi szervize a TeleMax ennél a márkánál. Ezért több Huawei/Honor készülék landol nálunk. Pl. Ausztriából is.
-
Dwatti
addikt
Megjött a garancia a mall.hu-tól
Részletek :
J Ó T Á L L Á S I J E G Y(Garanciajegy)
I. ADATOK
Jótállási jegy (a továbbiakban: ”Jótállási jegy”) az Internet Mall Hungary Kft. (székhely: 1222 Budapest, Nagytétényi út 112., cégjegyzékszám: 01-09-861959, telefonszám: 061-205-3006, e-mail cím: ugyfelszolgalat@mall.hu, a továbbiakban: ”Eladó”) által üzemeltetett http://mall.hu honlapon (a továbbiakban: ”Honlap”) keresztül történt, a Honlapon szereplő termék (a továbbiakban: ”Termék”) tárgyában kötött adásvételi szerződéssel keletkező jótállási jog (a továbbiakban: ”Jótállás”) érvényesítéséhez.
Termék megnevezése: 8, Dual SIM, Fekete
Termék márkája: HONOR
Megrendelés időpontja: 2016.szeptember.27
Jótállás kezdőnapja: 2016.szeptember.30
Jótállás ideje: 2 év / 24 hónap
stb. adatok....
A Termékre 2 éves gyártói garancia vonatkozik, melynek kezdete megegyezik a Jótállás kezdőnapjával!
Továbbiakban mellékelve van egy hibabejelentő . -
dokee78
félisten
Nézzél youtobe,tele van összehasonlító videókkal.
Én is vaciláltam,de nekem a fémháznál többet ér a +1 GB RAM,ami későbbi Android verziónál jól jöhet.
Az,hogy picit erősebb a SOC a P9-ben az nem igazán érezhező,mondom ezt csak a videók és beszámolók alapján.#1801 Hoorus
Ha jól rémlik,Huawei és Honornál hasonlóan megy.
Ha a gyári Recoveryt lecseréled OTA frissítés,csak akkor fog menni,ha vissza teszed a gyári Recoveryt.porterocka tud nyilatkozni ez ügyben.
-
Dwatti
addikt
Én mall.hu-ról rendeltem, telefonon az ügyfélszolgálat azt mondta 2 év gyártói garancia van, pénteken meg is jött a telo (3 nap ) Emailben a számla , garancia sehol ezért reklamáltam .
Ezt a választ kaptam ma :
Házhozszállítás esetén a garancialevelet a Felhasználói fiókban megadott e-mail címre küldjük néhány munkanapon belül , türelmét kérjük.
Szép napot kívánunk! Szívélyes üdvözlettel, MALL.hu ügyfélszolgálat -
Luser2000
addikt
Ha elolvasod a mall.hu oldalán a szavatosságra / garanciára vonatkozó információkat, akkor látod benne, hogy ún. "Háztól házig garancia" van náluk, 2 évig. Azaz: értested őket, kitöltesz egy nyomtatványt, jön a futár, elviszi, megjavítják, visszahozzák. (Ez kifejezetten jó akkor, ha valaki nagy városoktól távol, kis településen él, vagy ritkán jut el olyan nagyvárosba, ahol van gyártói szerviz).
(Én még nem vásároltam a mall.hu-n, de egyszer kértem céges ajánlatot. Akkor az derült ki számomra, hogy kb. úgy működhet, mint az emag, azaz van egy halom beszállítójuk (a konkrét esetben valamilyen GSM boltocska), tehát nem feltétlenül a Huawei hivatalos hazai importőrétől jön a termék. Ha UniquPhone, Strong&Unique, RightPhone Kft. a forgalmazó, akkor az (többnyire) hivatalosnak tekinthető).
-
ThorsHUN
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EAFC 25
- Alkoholista nevelde
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest