- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
laci0530 #2265 üzenetére
Oneplus One-t imádtam
Új tulaja azóta is boldogan használja hibamentesen(!). Oneplus 2-őt utáltam a lassú funkciótlan bugos OxygenOS miatt, úgyhogy miután megláttam hogy a Oneplus 3 kinézete HTC koppintása, így elfordultam a márkától. Volt egy rövid kitérőm a Nexus vonalra (5X), mert hogy stock rendszer a vajsima meg mibden, de frászt. Max régen lehetett így, úgyhogy Honor 8-nak adtam esélyt, és nem bántam meg. Ennek van vajsima működése, nem a Nexusoknak, pedig jóval több funkcióval bír, több progit tartalmaz, és kétszer annyi ideig bírja az akksija is -
Shyciii
veterán
válasz
laci0530 #2261 üzenetére
És akkor a kínai készülékektől félnek a gari miatt...
Nekem anno Oneplus One halt meg saját hibámból. A gyártó kiküldte a futárt ingyen, másfél nap alatt dhl express kivitte angliába, 1 nap múlva a vadi új készüléket postára adták, és szintén dhl expressel házhoz hozták másfél nap alatt. Mindezt teljesen ingyen úgy, hogy én hibámból döglött meg az alaplap. Na azóta pont nem érdekel az agyonárazott brand gyártó közül egy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung galaxy S22
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest