- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
malnabokor #4827 üzenetére
Milyen elméletekkel kürtöltem tele? Hol is írtam ilyet? Azt tényleg nem tudtam hogy manualba nem használja a BW szenzort, és?? Attól még nem lesz kevésbé gáz hogz nem használja. Amúgy az én 2 képem amit ide beraktam az is auton készült tehát elvilag 2 szenzorral.
És miért kellene nekem a zöld foltot utólagosan leszedni? Miért? Egyáltalán miért van ott? Nekem mint usernak miért kellene a fotóimat utólag módosítgatni hogy ne legyen foltos? Elvileg meg kéne könnzíteniük ay életemet eyeknek a cuccoknak, nem bonyolítani.
És egyáltalán miért bizonygatod, ezt én sem értem. Neked jó így, használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest