Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
creation
üzenetére
Az 1.1.7-es gyári ROM trójaival fertőzött több fórum szerint, és magától fel kerül rá mindenféle program a tudtod nélkül, tele reklámokkal. Az 1.1.4-es az ismert utolsó tiszta ROM ilyen szempontból, de sajnos nálunk azzal is befagy a rendszer.
Pofátlan dolog volt az EUStocktól ismét árusítani a készüléket, miközben tudtak a típus használhatatlanságáról (én magam írtam meg nekik, igaz, most a korábbi töredék árán adták, és már nincs is belőle).
Én feladtam a kísérletezgetést, a fogyasztóvédelemhez fordulok, bár tudom, kicsit az esély rá, bármit elérni is. Aki esetleg szintén hasonló cipőben jár, keressen meg privátban, ha többen egyszerre lépünk, talán nagyobb esélyünk lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest