- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erőt vettem magamon, és elvittem szervizbe, 3 hét javítást mondtak. Bemondtam a csíkosodást is, de szerintem nem foglalkoznak vele. Nálam az Opera böngésző fektette meg, más nem nagyon volt használva, Locus elfutott rajta, de erre is vettem elsősorban, bringás computernek, meg vésztartaléknak. Sajnos a gps sem a legpontosabb, de ez általánosan igaz az MTK-ra, szabadban mindenesetre el lehet lenni vele. Használtam rajta a Waze-t is, ott azért komolyabb fagyásokat csinált, lemerevedett a kép út közben, elvesztette a jelet és nem találta meg, ilyesmi.
Én egyértelműen szoftveres korlátnak érzem a telefon működését, használtam korábban jóval gyengébb Coolpad F1-et, de az nem akadozott annyira, mint ezl a gyárival. Majd megnézem menthető-e egy másik rommal, ha van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest