Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Köszönöm szépen a reakciókat, most úgy egyesével nem válaszolnék rá, nem vagyok szavak embere
Arra is gondoltam, hogy hagyom a fenébe az egész autóvásárlás dolgot és inkább megcsináltatom patentra az Astrát. Tudom, nem kevés pénz és sose fogom látni, de ki garantálja nekem, hogy ha veszek egy autót, ugyanúgy előjönnek a hibák, magyarul újra beleülök a sz.pórollerbe
Ezt az autót legalább már ismerem, tudom, mik a nyűgjei, meg igazából tetszik is, sajnálom, hogy így telibesz.rta az előző tulaja, pedig egy nagyon jó kis autó lenne belőle.
Vagy lesz is?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Az autó jelenleg... off. Vagyis az autószerelő műhely parkolójában várja sorsát. Hengerfejes lett, elég...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest