Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlt
tag
Nekem mindig is Nokiáim voltak, monokróm, S40, S60, de egy fél éve amikor lecseréltem a 6303-at, egy darabig még vaciláltam az S60 Touch-on de utána eldöntöttem hogy androidos készülék kell, pedig addig nem is láttam még élőben sohasem senkinél, csak olvastam róla hogy igen jó kis oprendszer ez.
Aztán a a telenornál jóárasítva adták így az üzleti előfizetésemre +2 év hűségre beszereztem egy Galaxy 3-at, 33K-ért. (mellette a nokia 5230 28K
volt és én ezen rágtam be mert igazából tapicskolós nokiát akartam, de mivel ilyen közel volt az android így nem is votl kérdés, engem elvesztett a nokia...)
Drágább készülékem az elkövetkezendő pár évben biztosan nem lesz úgyhogy a többiről sajnos nem tudok nyilatkozni, de ár/érték/tudás arányban én maximálisan meg vagyok elégedve a Galaxy 3-al, és nekem a felbontással nincs semmi bajom, abszolút megfelel. Nem olyan nagy érvágás ez még ebben a kategóriában.
Ja és, 1 hete már hivatalos 2.2-vel üzemel a telefon, sokat dobott a sebességen, és némi akkuidőt is hozott.
Ennyit tudok neked mondani, ezt tudom ajánlani, mert erről vannak tapasztalataim, de ahogy mondani szokták, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
volt és én ezen rágtam be mert igazából tapicskolós nokiát akartam, de mivel ilyen közel volt az android így nem is votl kérdés, engem elvesztett a nokia...)