Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrlt

tag

Nekem mindig is Nokiáim voltak, monokróm, S40, S60, de egy fél éve amikor lecseréltem a 6303-at, egy darabig még vaciláltam az S60 Touch-on de utána eldöntöttem hogy androidos készülék kell, pedig addig nem is láttam még élőben sohasem senkinél, csak olvastam róla hogy igen jó kis oprendszer ez.
    Aztán a a telenornál jóárasítva adták így az üzleti előfizetésemre +2 év hűségre beszereztem egy Galaxy 3-at, 33K-ért. (mellette a nokia 5230 28K:((( volt és én ezen rágtam be mert igazából tapicskolós nokiát akartam, de mivel ilyen közel volt az android így nem is votl kérdés, engem elvesztett a nokia...)
    Drágább készülékem az elkövetkezendő pár évben biztosan nem lesz úgyhogy a többiről sajnos nem tudok nyilatkozni, de ár/érték/tudás arányban én maximálisan meg vagyok elégedve a Galaxy 3-al, és nekem a felbontással nincs semmi bajom, abszolút megfelel. Nem olyan nagy érvágás ez még ebben a kategóriában.
    Ja és, 1 hete már hivatalos 2.2-vel üzemel a telefon, sokat dobott a sebességen, és némi akkuidőt is hozott.
    Ennyit tudok neked mondani, ezt tudom ajánlani, mert erről vannak tapasztalataim, de ahogy mondani szokták, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés