Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
-
Magnum_
nagyúr
Adams forumtars megmutatta ma a telefont. Sokkal jobbnak tunt, mint a meizu m2 note. Nektek koszonhetoen mar egy rom cseret se tartok bonyolultnak.
Nem valtotta ki az azonnali birtoklasi vagyat, de olyan racionalis indokok szolnanak mellette...(ar, infra, led, kijelzo, cpu, akksi,kulon simek es sd, unofficial tamogatas gyakorisaga, stb)
Megalmodom :-)Volt mar valakinel meghibasodas?
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
deadbody
tag
Igazából erről az oldalról még annyit sem hallottam mint oppomartról, most végig mentem a checkouton, teló 10el drágább, viszont szállítás ingyenes és nem tudok mást választani, namármost nem tudom ezzel az ingyenes szállítással jön-e még rá áfa vagy nem, inkább oppomart eu szállítás, igaz 20dodó a szállítás de nincs áfa.
[ Szerkesztve ]
-
deadbody
tag
válasz grafnet #1512 üzenetére
Igen most már én is elolvastam weboldalukon a szállítási infókat, 100$ felett úgy küldik alapból hogy ne legyen se áfa se vám. Meggondolom még hogy innen rendeljem-e. Próbáltam rákeresni véleményekre az oldalról, de semmit nem lehet találni, se jót se rosszat, itt ahogy olvastam topicban 1 ember rendelt, meg is kapta a telót.
[ Szerkesztve ]
-
Kowi84
aktív tag
Csak nekem nem ajánlotta még fel OTA-n a 24-es frssítést, vagy másnak sem jött még?
-
Xmister
senior tag
Ezt már nézte valaki? Elvileg van benne magyar nyelv is, akinek ez fontos lenne.
-
tomsolo
addikt
mondjuk a miui fórumnál nincs gusztustalanabb a 6km hosszú pecséthegyekkel teletűzdelt "thanks for share" mélységű ücsikkel
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
ztibor
senior tag
Egy kérdés merült fel bennem. Ha feltettem egy ROM-ot, és belaktam, a következő ROM cserénél, frissítésnél elveszik mindenem és újra kezdhetem? vagy hogy történik ez?
A régi telefonomon a vásárlástól mostanáig (több mint 2 év) ugyanaz a ROM volt, soha nem raktam újat, ezért nekem ez baromi új lesz.
-
Xmister
senior tag
válasz tomsolo #1516 üzenetére
Köszönhetően annak, hogy csak hozzászólás után láthatóak a linkek... Nem értem, miért jó ez bárkinek is.
(#1517) ztibor:
Ha csak frissítesz, akkor marad minden, ahogy volt.
Ha egy másik miui ROM-ot raksz fel, ami közeli az előző verzióhoz, akkor van esély, hogy szintén működni fog minden, de belefuthatsz furcsa hibákba is.
Ha olyat raksz fel, ami nagyban különbözik a régitől, akkor valószínűleg egy data wipe nélkül be sem fog bootolni, szóval kénytelen leszel törölni mindent. Ilyen esetekben jól jöhet egy Titanium Backup, vagy hasonló progi a fontos appok mentéséhez.[ Szerkesztve ]
-
Pe-pe
tag
válasz Milestone2 #1523 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni én is. Fent van már az új ROM MIUMI 7 (5.9.24), de most akarom frissíteni (5.9.24.)
Ebben az esetben kell bármit is wipe-olni vagy ilyenkor nem szükséges?Egyébként köszi az 1. hozzászólást, már nagyon érett.
-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
Tondi
tag
Mi a tapasztalat GPS-vel kapcsolatban, milyen gyorsan találja meg a műholdakat, vannak-e problémák navigálás során esetleg kihagyások fagyások, offline navigácóval tervezem használni a telefont?
-
konigjanos
senior tag
Ezt is hamisítják, vagy nyugodtan meg lehet venni?
-
Milestone2
nagyúr
válasz konigjanos #1528 üzenetére
Még nem hallottam/olvastam róla. De mondd meg: mit nem hamisítanak?
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
törölt tag
válasz Milestone2 #1529 üzenetére
Mindent hamisítanak már Elődből is volt fake.
-
törölt tag
válasz Milestone2 #1532 üzenetére
Igen, elég friss modell még. Karácsony táján már tuti lesz fake Note 2
-
hyper83
tag
Hi,
Ebben a topicban probalkoznak mar elocsalni a tobbi band-et is, allitolag a procinak tudnia kell.
http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/try-to-unlock-lte-bands-t3198232/page6
Jo lenne ha sikerulne. -
Graphics
Jómunkásember
válasz konigjanos #1528 üzenetére
Vedd meg.
Nagyobb webshopokban nem valószínű hogy később is lesz hamis...
Szirszar oldalakon hamarabb...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tamass.szabo
tag
Helló!
Úgy döntöttem, én is beruházok egy Redmi Note 2-be. Már régóta esedékes a váltás, mivel egy ősrégi Samsung Galaxy 3-at (nem összekeverni az S3-mal) használok, és egyszerűen annyira bőség zavara van, hogy sosem tudtam megállapodni egy készüléknél, így inkább nem vettem semmit.
Egy kérdésem lenne most: kék vagy sárga színű hátlaposat vett valaki? Ha igen, milyen? Őszintén szólva nekem a fekete unalmas, fehéret nem szeretnék venni, rózsaszín az nyilvánvaló okokból kizárva. Igaz, láttam itt egy nagyon fasza hátlapot, amit el is mentettem könyvjelzőbe, szóval előbb-utóbb arra le lesz cserélve. -
tomsolo
addikt
válasz Milestone2 #1543 üzenetére
na de hogy PRIME lesz-e, és mennyiért?
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
válasz hyper83 #1534 üzenetére
Igen, a SoC tudja, de a rádiós erősítő IC-ről nem tudunk semmit, márpedig annak is támogatnia kell a band 20-at. A OnePlus One-ra például pont azért nem lehet rávarázsolni a 800MHz-t, mert hiába tudja a SoC (Snapdragon 801), az erősítő IC nem támogatja. És még plusz ott van az antenna kérdése is, olyan antenna is kell, ami ugyancsak képes venni ezt a frekvenciát.
Szóval 4 összetevője van a problémának:
1. szoftveresen támogatnia kell (ez itt nyilván nincs, de orvosolható)
2. a SoC-nak támogatnia kell (ez van)
3. a rádiós erősítőnek támogatnia kell (nem tudjuk, de ha nem támogatja, nem orvosolható)
4. kell olyan antennának lennie a készülékben, ami fogni tudja a 800MHz-t (lásd hármas pont)[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Pe-pe
tag
válasz tamass.szabo #1540 üzenetére
Én fehéret vettem, de már rendeltem hozzá egy kék hátlapot. Még nem jött meg.
Rendelt már valaki flippes tokot amin ablak van?
Én ezt találtam.[ Szerkesztve ]
-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
Xmister
senior tag
Közben nekem is megérkezett a szokásos gagyi ROM-mal.
Tuti, hogy ők is elszúrták a flashelést, mert WIFI 0x10 hibát ír, és váltogatja a MAC címet újraindításonként.
De legalább van fix IMEI, igaz nem az, ami a dobozon...Ez Aliexpress-es Top-One rendelés (akik ugyanazok, mint Chigon-ék).
-
Milestone2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest