Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tor678
csendes tag
Látom pár embernek meg van már -
Tud a telefon csinálni 480 fps-es slow motion videót, vagy nem? Helio X10 miatt kérdem, mert az elvileg tudja, viszont neten több helyen azt írják, hogy maga a telefon nem tud, talán a kamera miatt..Szerk: Nekem már megvan az a hátlap - előbb ideért, mint a telefon - nem rossz, bár prémiumnak nem mondanám. Maga a hátlap ugye műanyag, csak az oldalán fut végig egy viszonylag vékony fémcsík, hátul üveg, az nem tudom milyen. A kijelzőt valóban nem védi.
[ Szerkesztve ]
Lenovo K910 Vibe Z
-
Tor678
csendes tag
válasz Criminal017 #2155 üzenetére
Néztem ezeket, de szerintem egyik videó sincs több 120 fpsnél.
Lenovo K910 Vibe Z
-
-
Boss81
senior tag
válasz Milestone2 #2158 üzenetére
Szerintem nem fogják elhinni
-
szaszapi
őstag
válasz Milestone2 #2162 üzenetére
Jó,de pár napja még nem ez volt kiírva,és kelzsoca is tisztában volt vele hogy nincs magyar nyelv jelenleg,most meg kiírtak egy ilyet.Csak nekem furcsa?
-
Tor678
csendes tag
http://www.aliexpress.com/item/New-High-Quality-Xiaomi-Redmi-Note-2-case-full-Brushed-Aluminum-Metal-cover-case-for-Xiaomi/32453198424.html
Elöbb linkelték, de jobban megnézve ez másik fajta, képen majdnem egyforma, bocs. Ezt full metalnak írja, én meg üveghátút vettem...
[ Szerkesztve ]
Lenovo K910 Vibe Z
-
kenand
veterán
válasz Milestone2 #2123 üzenetére
Szia !
Nem de adtam neki root jogot. Gyárit használom, nem tettem fel supersu-t
De amit próbáltam dual sim appot, az egyok mindjárt kiírta nem támogatja a note 2-t a másik nem ír semmit de nem is csinál semmit még akkor sem ha adok neki root jogot. -
Peaceliker
addikt
Kb mennyi idő alatt érkeznek meg a telók, kinti rendelésből?
"Oh my Goa'uld!"
-
Gadhead
csendes tag
válasz Milestone2 #2166 üzenetére
Találkozón már volt teszttelefon és magyar nyelv is volt már rajta. (Nagyon béta verzió)
A wayteq is hivatalosan árulja már.
http://wayteq.eu/hu/xiaomi-redmi-note-2
Szerintem a következő multiban már benne lesz. -
esox
senior tag
Nillkin Frosted jött nekem, ahogy korábban is írtam. Egy másik fórumtárs írta, hogy neki is van, de úgy rápattant a telóra, hogy csak hátlappal együtt tudta leszedni. Na én is így jártam, percekig attól féltem, hogy eltöröm a hátlapot vay a kijelzőt, mire leoperálom róla. Hogmin is ez volt nekem, szerettem, arról sokkal könnyebb volt levenni, Note 2-ről nagy macare leszedni... hát nem tudom. Lemondani nem fogok róla, de jó ha tudod ezt az infót. Van egy IMAK tokom is Hongmira. Alakra ugyanolyan, mint a Frosted Nillkin, de kevésbé csúszós, keresek majd Note 2-re is.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
deadbody
tag
Én voltam az akinek szintén nagyon rajta van a nillkin tok, a megoldás egyszerű, rárakod és nem kell szétszedni a telefont többet. (mellesleg énis féltem hogy elpattintom a hátlapot mikor leszedtem róla)
(#2171) Siffredi: Arra figyelj hogy a fentebb linkelt tokok közül pont a 4. az ami sima hongmi note-ra való, nem pedig note 2-re. (mellesleg nekem is nagyon tetszik az a tok, kb 2 hete én is megtaláltam, majdnem meg is rendeltem, még jó hogy észrevettem nem is ehhez a telóhoz van.) Fentebb (#2027) fene_vad hozzászólásban linkelte ezt a tokot hogy megrendelte, ránézésre ez is prémium hatást kelt sztem.
[ Szerkesztve ]
-
deadbody
tag
válasz beneboy #2176 üzenetére
Semmit nem állítottam rajta, én is meglepődtem mert sokan panaszkodnak az akksira, de nálam eddig jól szerepel. 1. nap 5óra volt kereken, most 2. nap 5 és fél. Ami ma feltűnt hogy net/játék sokkal jobban meríti, 100-ról 85-re 1ó45m filmezéssel merítettem, ezt mondjuk nem értem hogy bírta így, lehet hétvégén lerakom asztalra elindítok rajta filmeket, és kíváncsian várom mikor merül le...
[ Szerkesztve ]
-
kubano
csendes tag
Innen rendelt már valaki?
http://www.giztop.com/phones/xiaomi-redmi-note2.html
Mennyi idő míg ideér? csak free shipping van
-
egeisa
csendes tag
Én is nagyon gondolkodom a telón, azon vacillálok, h eustock-ról rendeljem vagy giztopról, a 2 bolt között kb 14k az árkülönbség, ami azért nem elhanyagolandó, de inkább a giztop felé hajlok.
Szerintetek megérné inkább az eustocknál rendelni az árkülönbség tudatában is? -
tamass.szabo
tag
Ezt igazából magadnak döntöd el. Én Giztopról vagy aliexpressről fogom rendelni, mert nekem a kb. 15k különbség elég sokat számít, de az eustock előnye egyrészt, hogy kb. 2 nap után megérkezik rendelés után, másrészt a garancia.
-
Xmister
senior tag
Egy kis akku-statisztika átlagos, netezgetős, facebook/messenger,stb használat reggel 6-tól éjfélig.
A statisztikával ellentétben a wifi folyamatosan be volt kapcsolva.
Egyrészt az Android rendszer 2 órás ébrentartása, meg úgy általában az akku-használat a többi alkalmazáshoz képest nagyon sok, másrészt ezzel együtt volt majdnem 5 óra kijelző-idő, ami nem rossz.
Ha ezt javítják a szoftverben, akkor lehet ebből 6-7 óra kijelző is.
[ Szerkesztve ]
-
Xmister
senior tag
Alap FDD verzió, jelenleg a xiaomi.eu V7 5.9.24-es fut rajta.
Annyit tennék az előzőhöz, hogy 7-10 között mobilnet(4G) ment végig, 10-18 wifi, 18-21 ismét mobilnet, utána pedig wifi kifulladásig.Lehet, hogy kíváncsiságból csinálok majd egy napot a stabil V6-al is.
[ Szerkesztve ]
-
Gymszrs
csendes tag
Nem találom azt a lehetőséget, hogy két koppintással felkeltem meg elaltatom a képernyőt. Van ilyen benne? ha igen megmutatná valaki?
[ Szerkesztve ]
Bíhró úhr, há' nem sok ez az öt év??? - Mondom kötél..... (RN2, Asus Zenfone Max, Lenovo P70, RN3 SD, RN4 SD)
-
Boss81
senior tag
Gyorsba rendeltem a kijelzőre is védelmet , jónak tűnik , remélem beválik
-
konigjanos
senior tag
Titanium backup-ot sikerült valakinek működésre bírni?nekem nem állít vissza semmit...
[ Szerkesztve ]
-
Boss81
senior tag
válasz konigjanos #2190 üzenetére
Nekem simán ment , ahogyan kell . Adtál neki root jogot ?
-
Pe-pe
tag
Na felraktam a noname üveget. Örülök, hogy ezt rendeltem, mert így legalább gyakorolta, hogy is lehet elbénázni a felrakás. Most rendelek egy Nilkint, azon izgalmasabb lesz gyakorolni.
-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
Boss81
senior tag
válasz konigjanos #2192 üzenetére
Próbálj meg egy másik verziót
-
Boss81
senior tag
válasz konigjanos #2195 üzenetére
Azzal sem megy ? Free vagy Pro verzió ?
-
Boss81
senior tag
válasz konigjanos #2197 üzenetére
Akkor passzolok , nekem is az van és semmi gond vele
-
Xmister
senior tag
válasz konigjanos #2197 üzenetére
Próbáld meg a gyári helyett SuperSU-val. És kapcsold ki a mount space separation
separation-t benne. -
drr
őstag
AOSP ROM... Látta már valaki ezt?Közben használtam a keresőt, sorry...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 13+ 12/256GB
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest