- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
joghurt
addikt
-
jeges
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
Den
veterán
-
-Devil-
aktív tag
-
rii
nagyúr
nekem nem volt elég a monitor ........................... igaz egy ''emelettel'' fentebb volt .......
-
Polesz
addikt
Egyébként nem mindig ad elég világosságot a monitor. Néha vadászni kell a betűket a fotelban félig kicsavart pózban fekve :) Mondjuk ez miatt venném meg :)
-
h4ndsp1k3n
tag
Szerintem is felesleges, bár poén, de a motitor elég világosságot ad szerintem...
-
rii
nagyúr
-
jeges
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
joghurt
addikt
-
Polesz
addikt
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Den
veterán
-
Phobos
aktív tag
Eyg német oldalon láttam ott 40 euró volt
-
simonzé
addikt
Szegény Hofi az ilyenre azt mondta : ''olyan, mint a cukrozott takony''.
Egyébként engem már az infrás egér vevőjének a ki szöld LED-je is zsavar éjszaka. Hát még ha az egés asztal világít előttem. Szerintem marhaság. Bár nem néz ki rosszul. -
kzoltann
aktív tag
a vilagito ide kable utan csoda hogy még csak most adta ki a vilagito bill-t a sharkoon :D
-
tildy
nagyúr
-
joghurt
addikt
-
tildy
nagyúr
Esetleg monitor aljára világító ledek?!
-
joghurt
addikt
-
tildy
nagyúr
-
-Devil-
aktív tag
Sötétben még jól jöhet! :DD
-
Lars
őstag
Hát azt hittem, hogy csak nekem hijányzik egy világító billentyűzet, de ezek szerint már valaki gyártott is egy ilyet :))
Amúgy nem lenne ezzel baj, ha normál kiosztású lenne, és ahogy azt már leítrák elöttem, úgy világítana, mint pl a telefonok billentyűzete. Magyarul nem az egész, hanem csak a karakter. -
Ra3
őstag
engem speciel az nem zavarna hogy a kurzorgombok kicsit el vannak rakva, még játékoknál sem azt használom...
-
tildy
nagyúr
A magyar diszribje a ventilltech.
-
twollah
nagyúr
50 Eu nem halalos osszeg ezert a billentyuzetert.
Mindenesetre jo lett volna ha a hir iroja kozol egy kepet amint a billentyuzet akcioban is lathato (vilagit). -
Szőrös
veterán
-
Mosqu!to
addikt
sztem ilyen billentyűzet 2 embernek való:
1. aki nézi a bill-t amikor ír, és este is akar írogatni, lámpa nélkül.
2. akinek plexi háza van, világít minden a gépe környékén, akkor a bill is világítson má' -
Zsiba
senior tag
Az ilyen billentyűzeteknél szerintem jobb volna, ha betűfelirások készülnének valamilyen foszforeszkáló anyagból. Szerintem kevésbé lenne zavaró...
-
jeges
senior tag
ez hiányzott már csak a világító egérhez...
végre éjjel is lehet majd dolgozni :D -
Genialis
aktív tag
Poénos lenne, ha
1. Normális kiosztása lenne.
2. Ha nem világít akkor is lehetne látni ami rajta van. (kép alapján elég olvashatatlannak néz ki)
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest