Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Te egyszerű észjárású...
1. Nem állítottam hogy bármiféle tuning haszontalan lenne...
2. az hogy egy kártyára gyorsabb(an hajtható) RAM-okat tesznek, MÉG NEM TUNING!!!!! Majd akkor lesz tuning, ha az eredeti beállításainál gyorsabban használják! Mivel az NV43 alapú kariknál egyenlőre nem lehet buzerálni az időzítéseket, azokat fix-nek kell tekinteni...tehát csak az órajelekkel lehet játszani. Akkor pedig szart se számít hogy 2ns vagy 1.6ns...
De te (meg mások is) csak nyugodtan vegyed a drágább karikat... -
Rover623
félisten
Kedves HERR Z
1. te nem vagy moderátor...még...
2. kultúrálatlan viszont vagy...
3. szakmailag alulképzett szintén vagy...
Azzal hogy a gyártó 1.6-os memót tesz rá, nem kedvez a tuningolóknak...
Próbálj picit higgadtan gondolkodni, és ha már a rendszer-memória tuningot emlegeted, próbáld meg végiggondolni hogyan is működik az...aztán tedd át ezt a folyamatot a VGA memóriára és rá fogsz jönni (remélhetőleg) hogy ebben a speciális esetben (NV43, VGA memória) semmi haszna az 1.6-os memóriának.
Amig ezen elgondolkozol, előkeresem a téma részletes kifejtését...még egyszer nem állok neki leírni annyi szarságot...
Nna...elő is kerestem (mivel vérgőzös aggyal nehezen mehet neked a logikus gondolkozás, megkíméllek...):Bővebben: link
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Rover példája pongyolán volt megfogalmazva de én értem mire célzott.....de s3nki kolléga jó példát írt...mellesleg meg Inno3D-ből is kapni olyat amin 1,6-os memók vannak...sőt gigabyte és leadtek is csinál ilyet
Mi ebben az újdonság....nem hiszem hogy 67%-ot fog gyorsulni egy 6600GT ~20%-os mem emeléstől....LOL is lenne.....Jóha a tuning %-nak a felét gyorsul tőle...Kb 10%....
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest