- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Nah ma reggel volt 5 percnyi idom es ugy gondoltam akkor felrakom ezt az uj drivert. Feltelepitettem, majd inditom a KDE-t, es lass csodat 60 hz-re valt a monitor. Szentsegeltem rendesen, majd beleneztem az Xorg.conf-ba, de ott fixen 85 hz-re volt allitva. A KDE-ben siman attudom valtani 85 hz-re, de miert van az hogy mikor elindul az X akkor 60 hz-re valt? Az elozo drivernek (7676) nem volt ilyen baja. Lehet ez nem szereti a 3.5-os KDE-t? Valaki tapasztalt hasonlot?
-
escie
őstag
fent van már mindkét fennhatóságom alá tartozó gépen, gond nélkül felment, igaz ez Gentoo, az uhu-t rég elhagytam, sajna nem tudok segíteni...
mindjárt kipróbálom, mit javítottak, most jött az ut-hoz is patch, végre van motion blur a64-en is. papíron...
na, megyek, kipróbálom redorchestra-val... -
twollah
nagyúr
Valaki mar felrakta?
Nekem vmi gcc vagy minek a hianyaban leallt az egesz. -
twollah
nagyúr
Feldobom az Uhumra...
Amugy meg meg sosem jatszottam Linux alatt... -
escie
őstag
igazán örvendetes, hogy itt is megjelnik hírként...
--
remélem tényleg stabilabb lett, mert amd64-en elég sokszor kiesik az asztalra ut2004 közben... -
_Petya_
őstag
Már épp ideje volt...
Petya -
Out
addikt
Nah vegre mar ideje volt uj drivert kiadniuk, mert mar nagyon untam a 7676-ost, igaz bajom nem volt vele mivel csak egy FX5200-m van :o)
mod: ma este ki is probalom hogy a GTA:SA-ban latok-e valtozast :o)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest