- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Nah ma reggel volt 5 percnyi idom es ugy gondoltam akkor felrakom ezt az uj drivert. Feltelepitettem, majd inditom a KDE-t, es lass csodat 60 hz-re valt a monitor. Szentsegeltem rendesen, majd beleneztem az Xorg.conf-ba, de ott fixen 85 hz-re volt allitva. A KDE-ben siman attudom valtani 85 hz-re, de miert van az hogy mikor elindul az X akkor 60 hz-re valt? Az elozo drivernek (7676) nem volt ilyen baja. Lehet ez nem szereti a 3.5-os KDE-t? Valaki tapasztalt hasonlot?
-
escie
őstag
fent van már mindkét fennhatóságom alá tartozó gépen, gond nélkül felment, igaz ez Gentoo, az uhu-t rég elhagytam, sajna nem tudok segíteni...
mindjárt kipróbálom, mit javítottak, most jött az ut-hoz is patch, végre van motion blur a64-en is. papíron...
na, megyek, kipróbálom redorchestra-val... -
twollah
nagyúr
Valaki mar felrakta?
Nekem vmi gcc vagy minek a hianyaban leallt az egesz. -
twollah
nagyúr
Feldobom az Uhumra...
Amugy meg meg sosem jatszottam Linux alatt... -
escie
őstag
igazán örvendetes, hogy itt is megjelnik hírként...
--
remélem tényleg stabilabb lett, mert amd64-en elég sokszor kiesik az asztalra ut2004 közben... -
_Petya_
őstag
Már épp ideje volt...
Petya -
Out
addikt
Nah vegre mar ideje volt uj drivert kiadniuk, mert mar nagyon untam a 7676-ost, igaz bajom nem volt vele mivel csak egy FX5200-m van :o)
mod: ma este ki is probalom hogy a GTA:SA-ban latok-e valtozast :o)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest