- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
x.geo
aktív tag
nekem ez nagyon tetszik
: ''oldallap 25 cm-es légcsavarja segíti'' ehhe ez jó... 25cm-es venti
már lassan az egész oldallap 1venti lessz, és kész
-
Integra
titán
ezek az oldalra fordított vinyós elrendezések...
inákbb az érdekelne hogy a stacker most mennyiért van? -
bnss
veterán
A sima Chacra is nagyon tetszik, de ez viszi a prémet. Csak az ára ne ennyi lenne...
[Szerkesztve] -
Ste
addikt
Szép tágas
az oldalsó venti megkérdőjelezhető. inkább lenne elől 2x12 és hátul is 2x12 oldalsó nélkül
kicsit Chieftec utánérzete van
A stacker-t meg lehet lecserélnélm egy armorra/kandalfra
[Szerkesztve] -
Szép kivitelezés, de a tetején az a kis kiemelkedés, gondolom ott vannak a kapcsolók és a ledek, nem lehetett volna betenni előre? Nem tetszik, hogy nem sík a teteje. Szvsz pofásabb lenne ha a felső nagymeghajó helyére, vagy a fölé lenne rakva.
-
Pharaoh
aktív tag
Én maradok a stacker 810-nél még egy darabig.
-
PirosHello
senior tag
Én elfogadnám...ha beférne a régi helyére. De ehhez új íróasztalt is kellene csináltatni...
-
törölt tag
Kár, hogy ekkora divat lett a 25cm-es venti az oldallapon. Csak a kék világítást el tudná már valamelyik gyártó felejteni.... Még jó, hogy kikapcsolható
Szerintem nincs sok értelme a forgásirány váltásnak. Ha kiszív a házból, akkor az alaplap jóval kevesebb huzatot kap, így melegebb lesz. -
Sefter
veterán
nagyon pofás kis ház ez, az elforgatott vinyó tartóval szvsz semmi gond ha megfelelő SATA kábelt tudsz szerezni, vagy IDE-t használsz...
-
Thrawn
félisten
Épp a szellőzés miatt tetszik a 'régi' megoldás. Elöl a házamban van egy venti, pont a vinyókeretnél. Ha a keret el lenne forgatva mint ezen, egy csomó fémlemez akadályozná a levegő útját a winchester felé. A régi jól bevált kialakítással nincs ilyen gondom, nem kell az oldallapra is ventit szerelni, hogy elég levegő érje a vinyót.
Szerintem -
ftc
nagyúr
ami bejön rajta az a fenti USB csati..kiváncsi lennék mennyi lenne az ára Enermax emblémák nélkül
-
.:T.H:.
aktív tag
Megmondom őszintén, ez az elforgatott vinyókeret jobban bejön(könnyebb szerelhetőség, kevesebb macera), nagyon pofásra sikeredett ez a ház..
-
Thrawn
félisten
Ezt a 90 fokkal elforgatott vinyókeretet nem veszi be a gyomrom, de ez legyen az én bajom, mert egyébként pofás házikó. Viszont több mint 30e HUF
Sokallom...
-
Ősember
őstag
most ez a trendi
nagy venti oldalt, a többi meg nem nagyon érdekes...
-
Csak egy valami nem érvényesül ezekkel az oldalszellőző házakkal: húzzuk át a levegőt a házon az előlaptól a hátlapig.
-
tikhunter
tag
Ez a ventillátor forgásirányát változtató kapcsoló nem is rossz ötlet,és arányaiban is elég pofás kis ház. u.i.: Ilyen se volt még,hogy vhol az enyém lett volna az első HSZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest