Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
SpoonTHX
tag
és olcsóbb is ÉS halkabb is
-
SpoonTHX
tag
4db ti4200 gyorsabb mint egy efiksz ugyhogy nem okosak...de értem.
-
SpoonTHX
tag
4db komplett ti 4200 az 100.000ft és 512mb ram csak adjanak egy rohadt kábelt amivel összeköthetem ...mert nekem is van kábelem itthon csak azzal nem megy:)
-
SpoonTHX
tag
mert oké hogy magában egy olyan chip nem egy micro kályha de 8db nál már olvad a pci mellett a forrasztás....
-
SpoonTHX
tag
bocs azt tényleg elnéztem ...
ilyenben is van olyan ?
tényleg mivel hűtik azt a kártyát? vagy gondolták a nasa-nak ugyis van sugárhajtóműve,igy nem mellékelnek hozzá? -
SpoonTHX
tag
amikor egy kábellel öszzekötöttek két voodoo2-őt és duálban ment....aszem nekem nem volt sajna soha.
-
SpoonTHX
tag
és gondolom volt hozzá vlsi is....egy hónap múlva ez lesz a hir
-
SpoonTHX
tag
egy olyanért a fél karomat is odaadnám mig egy 9800xt ért...nem is tudom.
az me a másik hogy mennyit ér ?3milla vagy öt? abból télleg dualos 9800xt- t csinaltatsz meg 2 kiszolgáló szervert otthora.
de nekem 4pci slotom van ám akkor belefér kettő is? :) ugy azért már üt
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest