- Balázs2: Gmail
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
ha már itt belementünk az összehasonlítgatásba, vki aki próbálta már mindet meg tudja mondani h a sima ipod, a mini és a nano hangja ugyanaz, vagy van vmi difi?
-
Razor1
aktív tag
w800 nemtom milyen, de sztem a k750 (ami elméletileg tök ua) sztem jól szól ipodhoz viszonyítva is, legalábbis én meglepődtem a hangminőségén. + sokan írták már, h a dolog nagymértékben függ a fülestől, az meg ugye megint egy más témakör...
igaziból akkor lennék boldog ha egy normál méretű telóban lenne 60gb hdd és egy kompakt fényképezőgépek színvonalát elérő 2-3 Mpixeles kameradehát álmodik a nyomor...
-
Razor1
aktív tag
ki beszélt itt téglafonról 150 ezerért? mondjuk nem vagyok otthon a mobil piacon, de a SE k750 történetesen fele ennyibe kerül boltban, ha meg tudsz akciósan venni szolgáltatónál olcsóbb mint a nano. 1 gigás kártya bele boltban 20k, kéz alatt vagy használtan sztem 15k... meglepően jól szól, a gyári füles is egész jó, utcai használatra teljesen alkalmas. én meg pont abból indulok ki h a telefont ugye mindig hurcolni kell és akkor ha ez ki tud váltani egy másik ketyerét akkor 1el kevesebb cucc van a zsebemben amitől leesik rólam a gatya...
-
Razor1
aktív tag
tom h ízlések és pofonok, de nekem ez az 1 giga már nagyon karcsúnak tűnik, pláne ennyiért. sztem érdemesebb egy jobb telcsit venni nagyobb memkártyával, oszt csókolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest