Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
ööö. akkor mi nem egészen így van? mert amit írtál az nem válasz arra amit én írtam, hanem inkább kiegészítii,és nagyjából egyezt is értek vele.
beépítettként valóbban nem gyakori, de az mp3 lejátszók többasége, akkor is nimh-t használ csak csserélhetőt. itt csak annyi a különbség hogy ha lemerült nem tudod másikra cserélni.
Amúgy memóriaeffektus töltés gyorsaságától is függ.
egy braun elektromos fiogkefém tíz évig ment, ni-cd aksival, és a végén is a kapcsoló ment tönkre, nem az akku, és azt gye úgy használja az ember hogy két három perc fogmosás és visszaa töltőre.
és ami meglepő, vettem egy újat, és még mindig ni-cd aksival gyártják.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Programozás topic
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi