- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Bár ez a terület még ingoványos nekem, azért egy picit megpróbálok kötözködni :D (inkább csak saját okulásomra). Igaz, hogy a p4-ek fsb-je 400 és 533 mhz, de ez csak a 100 és a 133 mhz ''felpumpált'' változata vagyis 4 adat/órajel aminek csak spéci esetekben a NetBurst technológiával való együtmőködéssel van teljesítményfokozó hatása. Ellentétben az AMD 2X 133mhz-ével szemben, ahol a DDR adatátvitel miatt alakult ki ez a duplázott fsb. Namármost ha ennek a sok hülyeségnek amit leírtam van valami értelme abból az következik, hogy valószínűleg a P4-eknél sem fog nagyobb teljesítményt hozni a DDR400, mint az AMD-knél.
Ez persze már nem igaz a Hammer-re, lévén szegénynek még fsb-je sem lesz, viszont mire az kijön (remélem minnél hamarabb), addigra talán már DDR II-es szabvánnyal készült lapokba kerülnek.
Ha pedig ez egy oltári nagy baromság, akkor bocsi. Remélem egy Britney Spears fórumon sok szeretettel fogadnak majd engem :(
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged