- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz
hunnylander #162 üzenetére
Szépen meghúztad a procidat 3.4GHz-re.
Grat
Mind1 a 2 magosról is jó kép, mert a mostani 1 magos CELERON procim már kezd nagyon elavulni, és a feladatkezelőben is már unalmas látvány!!
Én amit veszek C2D E4400-as 2.0GHz az alapórajele (10x200), és én 2.6-ra akarom húzni (tehát 260x10).
Köszi a képet: hunnylander
Mellesleg: ngabor2 üzetetével teljes mértékben egyetértek, mert a 2 magos C2D-k se fognak soha kikopni. És még annyira gyerekcipőben járnak az efféle többszálon futó alkalmazások, hogy szerintem a procik megelőzték a korukat 3(!!) évvel.
Nem tudom én ezt az E4400-ast kb 5 évre tervezem, mert egy celeronom volt 2 évig (csak a tunnig miatt besült) aztán jött még 1 celeron 3 évig, és még most sincs annyira elavulva a celeron sem mint sokan gondolják.
Sok ismerősöm/családtagom még mindig 2Ghz körüli Celeronokkal gépezik, és nem panaszkodnak. Na mind1 végszónak annyit, hogy akinek szívfájdalma a 4 magos C2Q, vagy az AMD 4x4 az vegye meg, és használja egészséggel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest