- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
erre a húzásra nem száítottam, bár logikus (talán azon okfejtésem miatt, amit a Northwood búcsúztató topicban tettem...). bár szerintem AMD 3800+ vs Prescott 3,8GHz + SLI 6800U meccsből játékok alatt az AMD jönne ki jobban (bár ez jelen helyzetben még csak találgatás).
amúgy az érdekelne, hogy az nVidiának mikor fog megjelenni az első ilyen chipje, ha még csak most licenszelhette a dolgokat...
sokadik pont: AMD platformon K7 alá egyértelműen a leggyorsabb chipset az nForce2 volt, méghozzá a piszok gyors memória-kezelése miatt. lehet, hogy hatályát veszti az a régi dolog, miszerint ''Intel proci alá intel chipsetes alaplapot''...
kíváncsi vagyok, ebből mi fog kisülni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- E-roller topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bittorrent topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest