Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Tenyleg egyre bonyolultabbak a mostani jatekok, es alig talalok mostanaban egy egyszeru megyek oszt lovok jol tipusu jatekot.
-
Cathfaern
nagyúr
Egy kis helyesbítést szeretnék közzéadni. A pontosítás Liquid-től származik (aki nem ismeri: Mo.-n legnagyobb konzolos újságának újságírója + a honlapjuk egyik szerkesztője)
''A valóság: a Nintendo az év elején valóban leállt a Cube gyártásával - átmenetileg. Ok: raktáron van az a mennyiség amit év végéig reálisan értékesíthetnek. A gyártás õsztõl újra elindul. A Cube nem tûnik el, az Iwata által említett ''mgelepetés'' nem helyestesíti azt - lévén hogy nem új konzolról (szép is lenne ! :-) hanem valószínûleg valamilyen egyedi (GBA) kiegészítõrõl van szó.
Tudod, mint a viccben: nem Moszkvában, hanem Leiningrádban, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak... A többi stimmel. :-)'' -
Warlock_42
senior tag
Legalább szép, hogy elismerik.
'' új játékok egyre összetettebbek, egyre több játékost riasztanak el''
Ebben szvsz nagyon igazuk van. Ha már meló után le óhajtok ülni szórakozni egyet, ne kelljen már 100 oldalas kézikönyveket böngésznem + irányítást tanulnom egy hétig. Legyenek egyszerű és szórakoztató játékok!
Szvsz a retró mánia egy része is erre vezethető vissza. Régen nem voltak ennyire feleslegesen agyonbonyolítva a gamek. -
Den
veterán
élőben kell megnézni. A kormány amúgy logitech, an pc-s verziója, nekem ilyen van.
A konzolok képe tv-re van optimalizálva. tehát hiába nézed monitoron, mrt kicsi a felbontás pc-hez képest. Viszont ahogy egy tv film is realisztikusbb min den pc-s játéknál, ugxyanúgy a kisebb felbontás ellenére is nagyon jól néznek ki a konzol játékok tv-n -
Superman
nagyúr
Aha. Kösz. :) Szóval speciálisan a Gran Turismo 3 - hoz készült. Nem baj, az is csak egy arcade játék, meg a legújabb F1 is (részben).
Mellesleg: milyen igazából konzolokon a látványvilág? Azért kérdezem, mert azokon a képeken, amiket az F1 2003 - ból láttam, meglehetősen rondák voltak a textúrák. Pontosan ugyanolyanok, mint az IndyCar Series - ben, amit úgy tűnik PS2 - ről írtak át. -
Superman
nagyúr
Kérdésem elég primitív lesz, mert nem vagyok otthon a játékkonzolok világában. Itt van például a Formula 1 2003, amely a Sony jóvoltából (miután elhalászta a jogokat az EA Sports elől) PS2 exkluzív.
Szóval láttam eladásra már elég PS2 gépet, de mind azokkal a primitív gamepad - szerű valamikkel voltak szerelve. Lehet ehhez a szerkezethez kormányt kapcsolni például? Vagy gamepadról lehet/kell irányítani egy ilyen játékot? -
Den
veterán
ezeket a gyenge vas és a kevés játék ölte meg. A konzol piacon nem működik az, hogy én majd a gyengébb gépemmel megélek úgy hogy olcsóbban adom. Mivel a konzolokat a gyártók bekerülési ár alatt adják, és konzolt évekre vesz az ember, nem veszik meg a kisebb teljesítményű gépeket. Akkor inkább rádob az ember egy huszast és csúcsgépet vesz. Ami életben tudta volna esetleg tartani ezeket, ha sok jó játék van hozájuk. De ezen a téren lehetetlen a playstation-nel versenyezni.
-
Sanyo
senior tag
Erdekes, hogy a Sega is befurdott anno a Dreamcast gepevel. Ugy latszik nagyon eros a Sony es nyomul az Xbox is.
-
JulWCZar
senior tag
Hát konzolra nem is igen érdemes összetett játékot fejleszteni (pl.: repszim :) ).
HL2 is PC exkluzív lesz (megjelenést tekintve), az is érdekes lehet konzolon.
Bár ha belegondolok, a Tekken kombói nekem túl nehezek ahhoz hogy egy kiflin benyomkodjam őket :)
Szal simplicity rulz, nintendo újra kidobja a mariot...
Aktív témák
ph Némileg egyszerűsödik a helyzet a játékkonzol-piacon.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest