- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
afflie
csendes tag
Nekem a 2450 Light van és simán tudom húzni az 1700+os procimat 2000+ig ;]
Amúgy nálunk occsón lehet kapni GT hűtőket!! (tudom ez nem a reklám helye:P) Ha valakit érdekel akkor dobjon 1 mailt az aff_lee@freemail.hu címre.
Uff -
Nekem a kistesó van, de ha kicserélem a két ventit rajta akkor halkabb lesz és jobb is. Bár nem hinném hogy az az 1 dB számítana, de akkor is :DD
-
twollah
nagyúr
Egy decibellel hangosabb mint a régi!!!!!!
Már nem is kell. -
zsoltee10
addikt
Majd megláthuk, hogy mennyire lehet velük tuningolni, ha a csendességre mennek rá, de emellett nincs igazán nagy súlya/felülete a bordának. Teszemazt pl egy Zalman 7000cu-hoz képest...
-
pepepapa
tag
Sztem meg 1 hütőnél nem a design a legfontosabb szempont, ha közel azonos zaj mellett a vastagabb ventikkel nagyobb légszállitást / hütőteljesítményt értek el, akkor bravó jó irányban haladnak!:D
-
Cane
őstag
Én próbálgattam a régi is és az új GT hűtőket. A hangja az újaknak nem lett nyagyobb, de nekem a régi design jobban tetszett.
-
Chapell
aktív tag
Én jövő héten póbálom ki az Igloo 2450 Lightomat, kíváncsi vagyok a hangjára, most a gép összhangereje majd elvileg nem lehet több mint 20-25. dBa
-
Polesz
addikt
Nekem a kisteső jobban tetszik, mert alacsonyabb ;]
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tetszik az oldalán a felirat :) Remélhetőleg nem képszerkesztővel került oda...
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest