- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
afflie
csendes tag
Nekem a 2450 Light van és simán tudom húzni az 1700+os procimat 2000+ig ;]
Amúgy nálunk occsón lehet kapni GT hűtőket!! (tudom ez nem a reklám helye:P) Ha valakit érdekel akkor dobjon 1 mailt az aff_lee@freemail.hu címre.
Uff -
Nekem a kistesó van, de ha kicserélem a két ventit rajta akkor halkabb lesz és jobb is. Bár nem hinném hogy az az 1 dB számítana, de akkor is :DD
-
twollah
nagyúr
Egy decibellel hangosabb mint a régi!!!!!!
Már nem is kell. -
zsoltee10
addikt
Majd megláthuk, hogy mennyire lehet velük tuningolni, ha a csendességre mennek rá, de emellett nincs igazán nagy súlya/felülete a bordának. Teszemazt pl egy Zalman 7000cu-hoz képest...
-
pepepapa
tag
Sztem meg 1 hütőnél nem a design a legfontosabb szempont, ha közel azonos zaj mellett a vastagabb ventikkel nagyobb légszállitást / hütőteljesítményt értek el, akkor bravó jó irányban haladnak!:D
-
Cane
őstag
Én próbálgattam a régi is és az új GT hűtőket. A hangja az újaknak nem lett nyagyobb, de nekem a régi design jobban tetszett.
-
Chapell
aktív tag
Én jövő héten póbálom ki az Igloo 2450 Lightomat, kíváncsi vagyok a hangjára, most a gép összhangereje majd elvileg nem lehet több mint 20-25. dBa
-
Polesz
addikt
Nekem a kisteső jobban tetszik, mert alacsonyabb ;]
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tetszik az oldalán a felirat :) Remélhetőleg nem képszerkesztővel került oda...
Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest