Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
killahdrums
senior tag
...visszatérve erre a mezei júzer ( lúzer?
) dologra. Sztem az ne vegyen külön procit hanem kész konfigot és ha fejleszteni akar hívja fel a kereskedőt az majd megoldja profin neki!!! Csak valahogy az ''átverős, szarfost árulós'' boltokat kéne megszűntetni... vagy lehetne egy tesztet csinálni (mondjuk a PH!-nak), hogy melyik bolt megbízható meg melyik nem...
De lehet, hogy hülyeség az egsész... még reggel van!
-
killahdrums
senior tag
de évekig volt szvsz nemcsak nekem a fejemhez vágva, hogy ''lesarkazódik'', ''megfő'', ''elfüstöl''. akkor nekem is sz@rul esett
Minden tiszteletem a tied, félre ne érts! Érzelmi szinten teljesen megértelek!
De ha sikerülne elvonatkoztatni az ''érzelmektől'', – egyébként elismerem, hogy az általad idézet mondatom nekem sem sikerült ''érzelem mentesre''
– talán építőbb beszélgetést folytathatnánk és nem egy már unalmasan ''vicceset'' kéne már a második hozzászólásban olvasni...
Amúgy meg legyen az ''AMD klán''
az okos és hagyja el ezt! És tietek az erkölcsi győzelem ''is''!!! 
Na PEACE és reszpekkta ájj!
-
killahdrums
senior tag
...ez azért kicsit nevetséges! ''AMD''-ések minek szólnak hozzá ilyen totyikhoz?! Föleg ilyeneket! Imádják ezt a kazán meg forrófejű meg a lófa*%' tudja miket írni... Én Intel fan vagyok és nem is nagyon szólok AMD-és topikokhoz mert nem is értek annyira hozzá meg nem akarok flémelni, meg egyébként is... Nem unjátok még?
Elszomorító!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen SSD-t vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) dologra. Sztem az ne vegyen külön procit hanem kész konfigot és ha fejleszteni akar hívja fel a kereskedőt az majd megoldja profin neki!!! Csak valahogy az ''átverős, szarfost árulós'' boltokat kéne megszűntetni... vagy lehetne egy tesztet csinálni (mondjuk a PH!-nak), hogy melyik bolt megbízható meg melyik nem...

az okos és hagyja el ezt! És tietek az erkölcsi győzelem ''is''!!! 
Elszomorító!