- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Aktív témák
-
dshk
aktív tag
válasz
Hun'reeth #20 üzenetére
''Az egésszel csupán arra céloztam, hogy soha nem fogod a 19 dB -es hűtőt 19 dB-nek mérni.''
Ez a probléma. :) Ne felejtsd el, hogy a gyártónak is mérnie kellett valahogy...
Azért szerintem ők valóban mérik is. Addig ügyeskednek ugyanis míg egy jó alacsony értéket mutat a műszer... Ha egy módszerrel és skálával nem megy, akkor próbálkoznak másikkal. dB ez is dB az is, a vevő úgyis csak azt nézi, hogy kis szám legyen...
Más iparágban működik ez, szépen odaírják, hogy mit mértek, milyen szabvány szerint és mennyi lett az érték. -
dshk
aktív tag
ezek a db értékek sajnos maximum egy gyártón belüli viszonyításra jók, mert az egyik így méri a másik meg úgy. Valahol olvastam egy tesztet, ahol mérték a zajt, hát a harmincvalahányasnak reklámozott hűtőkre 50-et mértek... Lehet a mérés skálázása volt a rossz, de ténykérdés, hogy a gyártók nem tartanak be semmilyen szabványos mérési módszert. Ahol pl. csak annyit adnak meg, hogy dB az már eleve hülyeség.
Még leginkább a fordulatszámot lehet nézni összehasonlítási alapnak, azon nem lehet csalni.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest